Presentació dels Equips temporada 2023-2024 i Media Day

La festa de presentació dels nostres equips està a punt d’arribar, i serà una celebració que no voldreu perdre-us! Prepareu-vos per a una explosió d’emoció i diversió, perquè el dia 12 de Gener del 2024, serà un esdeveniment que marcarà a tot@s els nostres jugador@s.

Media Day


Però abans d’entrar en detalls sobre la festa, tenim una altra gran sorpresa per a tots vosaltres: anunciem el “Media day” que tindrà lloc els dies 12 i 13 de desembre.

Què significa això? Doncs és una oportunitat única per als nostres jugadors de brillar com les estrelles que són.

Durant aquests dos dies, els nostres equips es posaran davant de les càmeres per a sessions de fotos, entrevistes i vídeos que ens faran conèixer millor els nostres herois del basquetbol. Així que marqueu les vostres agendes, perquè el 12 i 13 de desembre serà una festa prèvia a la gran celebració.
Els entrenadors passaran els horaris de cada equip, i recordeu a dur la roba de partit.

Presentació Equips


I ara, el moment que tots estàveu esperant… la festa de presentació dels equips, que tindrà lloc el dia 12 de gener. Serà una tarda màgica plena d’emoció, energia i molt, molt de bàsquet.
Aquesta és la vostra oportunitat de donar-los suport i animar-los en aquesta gran aventura.
A la festa, no només tindrem la presentació dels equips, sinó també moltes altres sorpreses emocionants com cada any entre música i molta diversió.


Així que, marqueu el dia 12 de gener a la vostra agenda i prepareu-vos per a una tarda inoblidable. Aquesta festa no seria possible sense el suport incondicional dels nostres patrocinador@s, així que moltes gràcies per endavant a tots ells.


No us ho perdeu, serà una festa per a recordar! Animeu als vostres amics i familiars a unir-se a nosaltres i compartim junts aquesta emoció. Ens veiem allà, família de CBI! ¡Som-hi! 🏀💪🎉