Inici procés Electoral

Benvolguts socis i sòcies,

Informem a tots els socis i sòcies del Club Bàsquet Igualada de l’inici del procés electoral a la Junta Directiva, atenent als Estatuts del Club. El procés que durà finalment a la constitució de la nova Junta el proper dia 29 de gener, queda definit en aquestes dates:

– 2 de gener: constitució de la Junta Electoral formada per 3 socis/sòcies i publicació del cens. Donades les circumstàncies actuals de pandemia Covid-19, es pot consultar enviant un correu electrònic a cbi.juntaelectoral@gmail.com, fent constar el nom de l’interessat/da. Rebreu una resposta immediata. El cens es podrà consultar telemàticament fins el dia 5 de gener a les 15h.

– 3 de gener: inici del període per a la presentació de candidatures

– 14 de gener: últim dia per la presentació de candidatures. Es tancarà el període el dia 14 a les 20h.

– 15 de gener: en cas de formalitzar-se més d’una candidatura, inici de la campanya electoral a la presidència del Club

– Del 15 de gener al 29 de gener: campanya electoral

– 29 de gener: jornada electoral i celebració de l’Assemblea Extraordinària. L’horari i lloc de les votacions, en cas que fos necessari, es comunicaria més endavant.

Recordem que en virtut de l’Article 16 dels Estatus, tenen dret a vot i són elegibles les persones que siguin sòcies de ple dret amb una antiguitat mínima de 12 mesos en el moment de celebrar-se les votacions.

Es pot enviar qualsevol consulta relacionada amb el procés electoral enviant un correu electrònic a cbi.juntaelectoral@gmail.com.

Restem a la vostra disposició. Cbi.juntadirectiva@gmail.com