Els jugadors

1

PAU
BENITO 

2

MARIA
ENRICH 

4

ETNA
VIDAL 

5

NOA
MANZANO 

6

JUDIT
PORREDON 

7

MAR
MORÓN 

8

GAL·LA
GODÓ 

9

JANA
CLARAMUNT 

10

MAR
QUINTANA 

11

CARLA
SOLÀ 

12

SIRA
DÍAZ-GUERRA 

 

Cròniques i resultats

+

25, Maig 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 61 - Boet Mataró 45

Dissabte al matí al polivalent de Les Comes (a camp llarg) ens enfrontàvem a un equip amb nenes altes i una base molt bona. No vam estar especialment bé en defensa però si al rebot, i el partit va ser molt igualat. Les nostres el van trencar cap al final. Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla i Sira.

+

18, Maig 2019

Lima Horta 48 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 60

Victòria a Barcelona davant un equip molt alt. Va ser un partit intens i divertit, igualat però dominat generalment per les visitants. Ens vam sobreposar a les moltes faltes que van fer algunes jugadores d'hora. Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla i Sira.

+

04, Maig 2019

BLOCK Torelló 54 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 47

Segona derrota de la setmana, aquesta vegada a la pista del Torelló, bon equip que ja coneixíem. Vam estar desencertades. Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla i Sira.

+

01, Maig 2019

Boet Mataró 63 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 56

Derrota a la pista d'un Boet que va jugar amb més ganes i alegria. Les locals ens van intimidar a sota i van aprofitar el seu físic. Nosaltres fluixes en defensa i cansades en atac. Vam estar a punt de remuntar 18 punts els últims 5 minuts. L'irrespectuós arbitratge que vam rebre a Mataró ens fa més fortes. Gràcies!!! Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla i Sira.

+

27, Abril 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 39 - Castelldefels 36

Bon rival que venia a Les Comes amb moltes ganes i era millor que nosaltres fins la mitja part. A la represa les nostres han defensat més i millor i han pogut girar el marcador. Hem tingut un final emocionant. Han jugat: Ainoa, Joana P, Sònia, Carlota, Aina, Joanna G, Marina, Laura i Laia.

+

27, Abril 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 77 - Lima Horta 47

Ens visitava un bon equip de jugadores més altes que nosaltres però més lentes. Vam escapar-nos al primer període i vam continuar obrint escletxa fins als 30 punts. Després elles van començar a fer-ho més bé. Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla i Sira.

+

06, Abril 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 85 - Torelló 66

Partit estrany i difícil contra un equip molt físic i amb nenes molt bones que ens va jugar com un sènior, cosa que no ens havíem trobat mai. Les nostres es van perdre però van jugar fort i van poder guanyar. Van jugar: Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla, Sira i Sílvia.

+

29, Març 2019

Paidos Sallent 46 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 86

Victòria contundent davant unes rivals que han anat ajustant els marcadors durant la temporada i que han jugat bé a l'inici. A mesura que avançava el partit, les locals s'han fet amb el control. Han jugat: Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Sira i Sílvia.

+

23, Març 2019

Safa Claror 77 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 62

Derrota a la pista del Safa Claror de Barcelona davant d'un equip que ha estat millor que nosaltres en intensitat i ganes. No ens han deixat entrar al partit en cap moment. Només hem competit de tu a tu al final. Han jugat: Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla i Sira.

+

16, Març 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 76 - Bufalà 55

Partit entre dos equips molt diferents. Les visitants juguen a fer-se fortes sota l'aro però els faltava l'alta bona i es va notar molt. Les locals molt més ràpides. Van jugar: Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Sira, Mirta i Sílvia.

+

09, Març 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 58 - St Nicolau 62

Derrota a casa contra un bon equip que va jugar amb intensitat. El partit va ser bo de veure, ens vam posar bastant per sota però vam estar a punt d'aixecar-ho. Van jugar: Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Sira i Sílvia.

+

02, Març 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 71 - Maristes Lleida 21

Bon partit entre les primeres i les últimes, que van veure com les locals els tancaven el marcador però que van competir tot el partit liderades per una molt bona número 5. Nosaltres vam jugar concentrades i amb serietat. Van jugar: Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Marqui, Carla, Sira, Mirta i Sílvia.

+

23, Febrer 2019

St Quirze 51 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 56

Partit molt igualat i intens a la pista d'un St Quirze molt físic. Les nostres van saber guanyar el partit amb alguns triples i cistelles clau; les locals van fallar. Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Marqui, Carla, Sira i Sílvia.

+

16, Febrer 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 46 - FC Martinenc 44

Partit avorrit a la incòmoda pista dels Maristes entre les nostres i un bon equip: físiques i amb bon joc sense pilota. Vam estar per sobre gràcies a alguns contraatacs però les nenes del Martinenc van endurir la defensa i ens van parar. A falta de menys de dos minuts perdíem 38-46 i les nenes ho van capgirar. Van jugar: Etna, Judit, Marmo, Gal·la, Marqui, Carla, Sira i Sílvia.

+

09, Febrer 2019

CB Lleida 54 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 84

Bona primera meitat dels dos equips amb intensitat i concentració, i avantatge nostre d'onze punts. Després les locals no mantenen el to i les visitants sí. Les nenes del Lleida van fallar molts tirs lliures. Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla i Sira.

+

02, Febrer 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 60 - Jet 56

Victòria a la pròrroga després d'un partit emocionant. Les locals van anar a remolc tota l'estona per capgirar el marcador al temps extra. Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla i Sira.

+

19, Gener 2019

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 69 - Joventut les Corts 57

Partit dur davant un rival molt més físic que va fer un joc dur, sobretot a l'inici. Ens van marxar però aviat les atraparíem i agafaríem avantatge. Durant tot el partit ens van superar en l'1c1, sempre per la dreta, i ens van treure moltes faltes. A la segona meitat vam marxar de 20 i ens ho vam passar bé. Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Gal·la, Jana, Marqui, Carla, Sira i Sílvia.

+

13, Gener 2019

Basket Almeda Negre 45 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 75

Bon partit (intens i competit) diumenge ben d'hora. Les locals van sortir fortes i les visitants van obrir escletxa. A la segona meitat les nostres van anar ampliant la diferència mentre les nenes de l'Almeda no van deixar de lluitar fins al final. Van jugar: Etna, Noa, Judit, Marmo, Jana, Marqui, Carla i Sira.

+

24, Novembre 2018

A. Bàsquet Bufalà Taronja 81 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 94

Partit de molts punts i contraatacs. Vam agafar diferència al primer període i ja no ens van atrapar. Les locals tenen una nena molta alta que ens va fer mal, i és un equip dur i competitiu. Van jugar: Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Morón, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Maria Díaz i Sílvia Puig.

+

11, Novembre 2018

Maristes Montserrat Lleida 30 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 80

Partit suposem que motivant per les locals i no tant per a nosaltres, tot i que les nenes se'l van prendre seriosament i respectant un rival que té algunes molt bones jugadores. Tenim més bon equip que elles i ràpidament vam trencar el partit per acabar tancant el marcador cap al final. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Maria Díaz, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà i Sílvia Puig.

+

06, Novembre 2018

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 90 - Sant Quirze 55

Vam jugar a Les Comes a camp gran i les visitants van sortir molt més bé. Vam entrar al partit al cap d'una estona i ens vam escapar. Després dels tres minuts de descans les visitants es van col·lapsar bastant.

+

27, Octubre 2018

FC Martinenc 48 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 73

Bon inici local (13-2) i igualtat fins la mitja part amb anades i vingudes, i pèrdues dels dos equips. Després nosaltres vam ser millors, sobretot en defensa. Van jugar totes.

+

27, Octubre 2018

FC Martinenc 48 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 73

Bon inici local (13-2) i igualtat fins la mitja part amb anades i vingudes, i moltes pèrdues. Després vam ser millors, sobretot en defensa. Van jugar totes.

+

27, Octubre 2018

FC Martinenc 48 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 73

Bon inici local (13-2) i igualtat fins la mitja part amb anades i vingudes, i pèrdues dels dos equips. Després nosaltres vam ser millors, sobretot en defensa. Van jugar totes.

+

27, Octubre 2018

FC Martinenc 48 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 73

Bon inici local (13-2) i igualtat fins la mitja part amb anades i vingudes, i moltes pèrdues. Després vam ser millors, sobretot en defensa. Van jugar totes.

+

27, Octubre 2018

FC Martinenc 48 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 73

Bon inici de les locals (13-2) i reacció lenta visitant. Igualtat fins la mitja part, amb moltes pèrdues dels dos equips. Després vam ser millors, sobretot en defensa. Van jugar totes.

+

20, Octubre 2018

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 66 - Lleida A 57

Victòria contra un rival molt conegut (molt altes i tècniques). Va ser un partit entretingut. Vam tenir problemes de faltes i vam lluitar bé els rebots en moments importants. Les visitants ens van forçar la pròrroga amb un bon darrer període. Van jugar totes.

+

14, Octubre 2018

JET Blau 60 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 54

Derrota al camp de la Jet després d'alternances en el domini del joc. Primer les locals van ser molt superiors; després les visitants van retallar; al final del partit la Jet va tenir més encert. Aquest dia ja hi van ser totes i es va notar.

+

07, Setembre 2018

Joventut Les Corts 48 - Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 66

Partit d'anades i vingudes i molts errors de tothom, i molt poca defensa. Ens vam escapar pressionant a la seva pista però a la nostra no vam defensar gens. Les locals van tenir encert al principi i millor actitud que nosaltres. Van jugar totes menys Marmo i Jana, i ens van ajudar la Sílvia i l'Aina.

+

29, Agost 2018

Dental Mercè & Sagarra Infantil Femení A CB Igualada 83 - Basket Almeda Negre 33

Les locals van fer valdre el físic per superar les rivals, barreja de primer i segon any amb nenes molt bones. El partit es va trencar a base de pilotes recuperades. Vam fer que la pilota corrés, tot i que amb poca precisió. Van jugar: totes menys Gal·la i ens va ajudar la Sílvia.