Els jugadors

1

MARINA
PRAT 

2

ELENA
LÓPEZ 

4

JORDI
MARBÀ 

5

JAUME
SOLÀ 

6

GERARD
CAMPS 

7

DÍDAC
CALAFELL 

8

JAN
PEDRAGOSA 

9

MARC
SÀBAT 

10

MANEL
GARCÍA 

11

MARTÍ
SALA 

12

ANIOL
FARRÉS 

13

JAN
AGUILERA 

14

ROGER
MARIMÓN 

15

GUILLEM
BRUNET 

 

Cròniques i resultats

+

18, Maig 2019

Club Natació Sabadell A 74 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 45

Aquest cap de setmana hem disputat l'últim partit de la temporada, l'últim com a minis. Ens vam desplaçar fins a Sabadell on ja sabíem que seria un partit disputat des de l'inici. Tot i l'energia amb la que vam començar durant tot el matx vam anar a remolc dels locals, semblava que els d'Igualada no s'acabaven de sentir còmodes a pista a causa de la defensa agresiva local. Finalment el resultat no mostra la igualtat que hi havia entre ambdós equips. Cal destacar l'evolució i l'esforç de l'equip durant tota la temporada i la cohesió que s'ha format entre ells. Esperem que mantinguin aquesta essència que han estat mostrant de voler sempre la bola. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

12, Maig 2019

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 81 - CB La Salle Horta 56

El Mini masculí A es va despedir de Les Comes en l'últim partit de la temporada emportant-se una victòria molt merescuda. Es presentava un matx competit on a l'anada s'havia perdut de només 6 punts. Els d'Igualada van sortir molt concentrats i van mostrar tot el que han après en aquesta categoria. Tot i que hi va haver moments de descontrol on costava moure la pilota, els locals van aconseguir dominar i portar el ritme del partit en la seva major part. La setmana que ve ens desplacem per jugar l'últim partit com a minis a Sabadell. Han disputat el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

04, Maig 2019

C.B. Granollers 98 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 54

El passat dissabte ens vam desplaçar a Granollers per disputar un dels últims partits d'aquesta temporada. Es presentava un matx complicat davant els líders i amb només 8 jugadors igualadins. Tot i això i el resultat final els visitants van saber arribar a cistellar i moure la pilota de manera fluida. Cal dir també que gràcies a l'esforç i la intensitat defensiva dels igualadins, aquests van aconseguir guanyar dos períodes i que els locals no tanquessin marcador. El proper cap de setmana juguem diumenge a Les Comes a les 12 contra un dels rivals directes de la nostra categoria, el CB La Salle Horta A. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Garcia, A. Farrés, R. Marimon. Absents: M. Sàbat, M. Sala, J. Aguilera, G. Brunet.

+

06, Abril 2019

Ceng Fisart 40 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 64

El dissabte ens vam desplaçar a Artesa de Segre per jugar contra un dels rivals directes d’aquesta segona fase. Els minis van començar des de l’inici molt agresius i intensos tan defensivament com ofensivament. Cal destacar que tot i que hi va haver períodes on l’encert a cistella va disminuir els d’Igualada van lluitar els 48 minuts del matx, fet que els va fer emportar-se la victòria. El proper partit serà el cap de setmana del 27 i 28 d’Abril on disputaran el torneig d’Andorra. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet. Absents: M. Garcia.

+

31, Març 2019

Torrons Vicens Força Lleida A 74 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 60

El passat diumenge ens vam desplaçar per jugar per quart cop contra el ja conegut Força Lleida A. El partit va començar intensament tant davant com darrera per part dels visitants fet que va fer demanar un temps mort local quan només s’havien disputat dos minuts i mig. El balanç del matx va deixar quatre parts guanyades per cada equip, però el que va fer decantar la balança als de Lleida va ser que les parts que els locals van guanyar, l’anotació per part seva i la diferència de punts va ser molt més alta. Tot i la derrota els d’Igualada van lluitar fins al final i van mostrar un dels millors atacs que han mostrat aquesta temporada. El proper cap de setmana juguem contra un rival directe, el Ceng Fisart. Van disputar el partit: J. Marbà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedregosa, M. Sàbat, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet. Absències: J. Solà, M. Garcia.

+

23, Març 2019

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 66 - Sant Gabriel Ripollet A 72

Aquest dissabte hem jugat contra el segon classificat, el Sant Gabriel Ripollet A. El partit va estar dominat per l’intercanvi constant de cistelles. Tot i que a l’inici semblava que qui portava el ritme del partit era l’equip visitant, els d’Igualada van aconseguir fer un pas endavant i col·locar-se per davant, però un mal últim període va acabar decantant la victòria pels de Ripollet. Cal destacar l’esforç i la intensitat constant que van mantenir els minis gairebé tot el partit. Comencem a treballar i a mostrar als partits com sabem jugar. La setmana que ve ens desplacem a Lleida per jugar per quart cop aquesta temporada contra l’equip lleidetà. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet. Absents: G. Camps.

+

16, Març 2019

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 33 - CB Parets Negre 81

Aquest cap de setmana ens hem enfrontat a casa contra un dels líders del nostre grup, el CB Parets. Veníem d’haver fet un molt bon entrenament el dia abans i els minis tenien ganes de jugar i de plantar cara als rivals. Així va ser en la primera meitat del partit on, gràcies a la bona defensa, aconseguíem frenar la intensitat ofensiva del Parets, tot i així ens costava controlar el balanç defensiu. Però a partir del cinquè període l’actitud general de l’equip i el joc col·lectiu van canviar i aspectes que semblava que s'havien estat fent bé fins aquell moment van deixar de veure’s. Ens costava molt arribar a cistella i a darrera la intensitad defensiva havia baixat significativament. Encara som molt intermitents als partits i hem de treballar per controlar-ho. Cal donar les gràcies al Robert Calafell del mini B que ens va venir a ajudar. La setmana vinent tornem a jugar a casa contra el segon classificat, el Sant Gabriel Ripollet A. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, G. Brunet, R. Calafell. Absents: G. Camps, J. Aguilera, R. Marimon.

+

09, Març 2019

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 72 - Club Natació Sabadell A 83

El passat dissabte dia 9 vam jugar contra el CNSabadell, últim equip de la classificació. Els minis sabien que era un bon dia per guanyar sensacions i imposar el ritme als rivals. Però només començar el primer període ja anàvem darrera dels de Sabadell. En el segon període però la intensitat defensiva va permetre apropar-nos al marcador. La resta de partit va ser molt ajustat i els locals no aconseguien trobar-se còmodes de cara a cistella. Finalment el setè període va ser decisiu on després d'encaixar 20 punts i només anotar-ne 6 i tot intentar-nos apropar en el 8è el partit ja estava decidit. Cal seguir treballant per ser constants els 48 minuts del partit. El proper cap de setmana juguem contra el CBPartes. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

23, Febrer 2019

CB La Salle Horta 62 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 56

Partir a casa d’un rival bastant similar a nosaltres. Tot i que el partir va comencar amb dos primera quarta molt bons, per part dels igualadins, els locals van cometre menys errors i van marcar un ritme molt alt. Un setè període molt intens per part dels minis, va fer que el matx no es decidís fins al final, on tot i la lluita, la victòria va ser per els locals. Setmana que ve tenim jornada de descans. Han disputat el partir: Jordi Marbà, Jaume Sola, Dídac Calafell, Jan Pedragosa, Marc Sabat, Manel García, Marti Sala, Aniol Farres, Jan Aguilera, Roger Marimon, Guillem Brunet.

+

16, Febrer 2019

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 57 - CB Granollers 1 107

Partit molt complicat el d’aquest cap de setmana pels igualadins, contra un rival molt superior per aquesta categoria. Tot i la diferencia física entre els dos equips, i sabent que ens anaven a tancar marcador, els minis d’Igualada han competit des del minut 1 fins al 40. Els visitants a moments no han estat còmodes, però totes aquelles errades dels igualadins, han acabat amb basquet fàcil. Cal destacar l’intensitat defensiva dels minis, aconseguint robar i fent que no passessin de mig camp els visitants. Setmana que ve ens desplacem a Horta. Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Sola, Gerard Camps, Dídac Calafell, Jan Pedragosa, Marc Sabat, Manel García, Marti Sala, Aniol Farres, Jan Aguilera, Roger Marimon, Guillem Brunet.

+

02, Febrer 2019

Cb Parets Negre 92 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 42

El passat dissabte ens vam desplaçar a Parets del Vallès per disputar el partit de la jornada 4 de la fase regular. Vam sortir amb bon ritme però eren els locals els qui el van marcar durant els 48 minuts. El matx va estar dominat gairebé en tot moment pel Parets. Els igualadins fallaven cistelles fàcils i no aconseguien tenir un bon balanç defensiu que permetia anotar als locals amb facilitat. Cal destacar que els nostres minis van anotar en cada període però l’anotació rival va ser massa alta, reflex de la baixa intensitat defensiva. El proper cap de setmana descansem. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

26, Gener 2019

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 70 - Ceng Fisart 51

Aquest cap de setmana vam jugar contra el Ceng Lips, rival desconegut pels minis. El partit va començar amb molt bon ritme per part dels dos equips. Però en el tercer període els locals van encistellar 23 punts i en van encaixar 7, marcant una diferència que tot i que va costar va ajudar a decantar la victòria als Igualadins. Cal treballar per mantenir la intenistat, la concentració i les ganes de jugar durant els 8 períodes. El proper dissabte ens desplaçarem a Parets del Vallès per jugar contra un dels rivals situat a la part alta de la classificació. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon,m. Absents: G. Brunet.

+

19, Gener 2019

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 54 - Torrons Vicens Força Lleida A 71

Aquest dissabte hem jugat contra el ja conegut Força Lleida A, rival contra el que vam guanyar a casa però vam perdre a Lleida en la fase prèvia. Els locals van sortir molt concentrats, fet que es va notar en el resultat del primer període. Però l’energia i la concentració van anar desapareixent i costava arribar a la cistella i anotar. El partit va seguir amb la mateixa tònica on els rivals eren molt durs de cara a l’aro i dominaven els rebots. Som un equip i si dels 5 que són a pista un descansa, l’esforç dels altres quatre es perd. ?El proper dissabte tornem a jugar a casa a les 12, aquest cop contra el Ceng Fisart.? Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet. Absents: G. Camps.

+

12, Gener 2019

Sant Gabriel Ripollet A 70 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 52

Aquest cap de setmana hem començat la segona fase, on després de fer una bona feina en la primera, competim a la categoria A2. Ens hem desplaçat fins a Ripollet per jugar el primer partit d’aquesta fase. Els locals van començar molt forts des del minut 1, fet que va descolocar els visitants i van anar a remolc la resta del matx. Volem destacar la bona actitud i les ganes de jugar sense deixar-nos influenciar per factors externs, que no podem controlar de tots els minis. Hem notat una gran millora en aquest aspecte respecte a la fase prèvia on ens costava controlar-ho. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon.

+

15, Desembre 2018

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 34 - Catalana Occident Manresa 84

Aquest passat dissabte vam disputar el penúltim partit de la fase prèvia contra el líder invicte, el Catalana Occident Manresa Vermell. Els locals van començar el matx molt motivats i amb ganes de plantar cara al rival, fet que es va mantenir durant els tres primers períodes. Però a partir del 4t els visitants van demostrar el seu talent i no van donar opcions als locals que no van saber reaccionar i van abaixar els braços quan encara quedava molt partit. El matx va seguir amb la mateixa tònica, els visitants dominaven I van imposar el ritme al partit, mentre els d’Igualada no aconseguien seguir-los. S’ha de seguir treballant ja que, l’equip, ha demostrat que pot competir contra equips de gran nivell. El proper dissabte ens desplaçarem fins a Sant Fruitós per jugar contra el Paidos-asfe Verd, rival directe a la classificació. Van disputar el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

01, Desembre 2018

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 66 - BC Morabanc Andorra Vermell 49

Aquest dissabte ens hem enfrontat a les Comes al dur Morabanc Andorra Vermell. Els locals han sortit molt concentrats i sabent que el partit a la seva pista havia estat una dura derrota amb una diferència desfavorable de 46 punts en el marcador. Des del minut 1 tot l’equip ha volgut jugar bé i guanyar el partit i així ha sigut. Tot i abaixar el ritme durant el 5è període, la intensitat, tan ofensiva com defensiva, han donat la victòria a l’equip local. Cal destacar també que hem sabut aprofitar els avantatges en contraatac i quan jugàvem en estàtitc. Cada setmana sabem controlar més i sabem què hem de fer en els diferentes moments del partit. Victòria merescuda que ens ajuda a enfrontar el partit a les Comes del cap de setmana del 15 i 16 de setembre contra el líder invicte, el Catalana Occident Manresa Vermell. Han disputat el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

25, Novembre 2018

Força Lleida CE A 68 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 61

Un Lleida que va sortir fort des del principi del partit, no va donar gaire opcions a un Igualada que va treballar durant tot el partit. El matx ha estat un constant intercanvi de cistelles, i el partit s’ha decidit a partir de la defensa. Tot i el treball de l’equip i l’actitut, la victòria ha està pel Lleida. Seguim treballant dur als entrenos per afrontar els dos pròxims partits, contra els rivals mes forts del grup. Setmana que ve juguem a casa a les 12h contra el Morabanc Andorra. Han disputat el partit: Jordi Marbà, Jaume Sola, Gerard Camps, Jan Pedragosa, Marc Sabat, Manel García, Marti Sala, Aniol Farres, Jan Aguilera, Roger Marimon, Guillem Brunet. Absències: Dídac Calafell.

+

17, Novembre 2018

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 78 - Dental Manresa La Salle A 41

Aquest cap de setmana hem començat la segona volta de la fase prèvia a casa contra La Salle Manresa. Els minis van sortir a pista amb moltes ganes de jugar i guanyar fet que és va veure durant gairebé tot el partit. La victòria va estar marcada pels contraatacs i la bona defensa local. Cal destacar també que l'equip rival portava només 8 jugadors, fet que va afavorir als d'Igualada. L'equip va saber mostrar el que ha estat treballant durant els entrenaments, tot i així s'ha de seguir treballant per seguir millorant i acabar d'assolir allí que encara ens costa. La setmana que ve ens desplaçarem fins a territori lleidetà per jugar contra el Força Lleida. Han disputat el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

27, Octubre 2018

Catalana Occident Manresa 55 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 50

Aquest passat dissabte vam visitar el Vell Congost per disputar un partit contra el Catalana Occident Manresa Vermell. Veníem de jugar un partit dur per l’equip contra l’Andorra, fet que ens va ajudar a encarar amb seriositat i ganes el matx contra els manresans. El partit va començar amb bon ritme per part dels dos equips però amb els d’Igualada dominant i sempre per davant en el marcador. Però el no anotar cap punt en el 6è i el 7è període ens va fer començar el 8è per sota on ja no vam poder tornar a retallar distàncies i els de Manresa es van endur la victòria. Cal felicitar l’equip per les ganes i el treball però, cal seguir corregint aspectes tant defensius com ofensius. Tornant del pont ens visitarà a Les Comes el Paidos-Asfe Verd. Han disputat el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

21, Octubre 2018

BC Morabanc Andorra Vermell 95 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 49

Aquest diumenge ens hem enfrontat al que ja sabíem que era un difícil rival, el BC Morabanc Andorra Vermell. El partit ha començat posant-nos per davant en el primer període però, en els següents 6 minuts no hem sabut reaccionar i a partir d’aquí hem anat per darrera tota la resta del partit. Tot i haver-hi hagut moments ofensius bons no hem sabut controlar el partit i hem patit tant en atac com en defensa. Hem de treballar el balanç defensiu per tal de parar els contratacs. La setmana que ve visitarem la pista del Manresa, actual líder invicte. Han disputat el partit: J. Marbà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

06, Octubre 2018

ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 75 - Torrons Vicens Força Lleida A 58

En el segon partit de la temporada ens hem enfrontat a un fort Força Lleida. Tot i començar per darrera en el marcador, en el primer període, hem sabut capgirar-ho amb velocitat en atac i una defensa intensa, tot i que a vegades també intermitent. L’equip no ha deixat de competir en cap moment i ha sabut mantenir la intensitat i les ganes de jugar fet que ens ha donat la victòria. Cal però seguir treballant per saber jugar en els moments de calma. El cap de setmana del 20 i 21 d’octubre ens desplaçarem fins a Andorra per enfrontar-nos al Morabanc Andorra Vermell. Han disputat el partit: J. Marbà, J. Solà, G. Camps, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Sàbat, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet.

+

29, Setembre 2018

La Salle Manresa A 32 - ABC Leather Mini Masculí A CB Igualada 70

Hem iniciat la temporada visitant la pista de La Salle Manresa. Tot i els moments de descontrol i nerviosísme en alguns moments del partit, hem sabut portar el ritme del matx i les ganes d’anar sempre endavant. Cal però seguir treballant per saber jugar amb ordre. La setmana que ve ens visita a Les Comes el Força Lleida A. Han disputat el partit: J. Marbà, J. Solà, D. Calafell, J. Pedragosa, M. Garcia, M. Sala, A. Farrés, J. Aguilera, R. Marimon, G. Brunet. Absències: G. Camps, M. Sàbat.