Els jugadors

1

JUDIT
LAMOLLA 

2

TONI
LAMOLLA 

4

ÍNGRID
DÍAZ-GUERRA 

5

IRENE
RIVERA 

6

JANA
RUEDA 

7

LAIA
CRUZ 

8

ONA
SELLARÈS 

9

BETH
CAROL 

10

MARTINA
CASTELLS 

11

JANA
GARÍ 

12

IRIA
CANTERO 

13

QUIMA
CLOSA 

14

ANA
ALONSO 

15

MARTINA
BACCHI 

16

MENCIA
CARDENAL 

 

Cròniques i resultats

+

23, Març 2019

CB Sant Just 71 - EVVO Mini Femení B CB Igualada 30

Partit de les igualadines a la pista del líder. Tot i la superioritat de les locals, les igualadines no han abaixat els braços i han lluitat fins el darrer minut de partit. A seguir! Han jugat: Díaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Carol, Castells, Garí, Cantero, Closa, Alonso i Cardenal.

+

16, Març 2019

EVVO Mini Femení B CB Igualada 42 - A.E. L'ESQUITX SANT SADURNÍ 44

Fluix partit de les igualadines, en un enfrontament molt semblant al partit d'anada. Les de Sant Sadurní, van mostrar molta intensitat durant tot el partit, sense permetre que les locals es sentissin còmodes jugant. Tot i la derrota, seguim treballant per a créixer, i es comencen a veure coses treballades als entrenaments, en situació de partit. Seguim! Han jugat: Díaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarés, Carol, Castells, Garí i Alonso.

+

23, Febrer 2019

EVVO Mini Femení B CB Igualada 48 - C.E.Maristes Rubí 18

Bon partit d'unes igualadines força superiors al seu rival. Tot i el resultat, cal seguir treballant de valent per a créixer encara més, a nivell individual i col·lectiu. Han jugat: Díaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Carol, Castells, Cantero, Closa, Alonso, Cardenal.

+

15, Desembre 2018

Basket Almeda Negre 73 - EVVO Mini Femení B CB Igualada 37

Tanquem la primera fase amb un partit dur contra un rival superior a nosaltres. Les igualdines, que portàven dues victòries consecutives, no van poder plantar cara a un Almeda molt sòlid tant en defensa com en atac. Estem treballant molt bé i amb ganes de seguir competint, cada vegada millor. Han jugat: Diaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Castells, Cantero, Closa, Alonso i Cardenal.

+

01, Desembre 2018

ZIGA ZAGA-C.B. CORNELLÀ B 24 - Mini Femení B CB Igualada 54

Bon partit i segona victòria de les igualadines que han jugat un partit molt dur. Les d'Igualada, després d'una molt bona setmana d'entrenaments, competeix amb un nivell defensiu molt elevat, sense por a les faltes que els hi permet recuperar pilotes, sortir al contraatac i anotar amb certa facilitat. Molt contents del treball i les ganes de les jugadores. Han jugat: Diaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Castells, Garí, Closa, Alonso i Cardenal.

+

24, Novembre 2018

Mini Femení B CB Igualada 30 - CB PRAT-MONTIBELLO BLANC 65

Partit que es presentava molt difícil per les jugadores del MFB contra les líders del grup. El partit d'anada havia estat molt dur per les igualadines on ens havien aturat el marcador. El nostre objectiu era millorar el joc del partit d'anada i posar les coses difícils al rival, si volia guanyar-nos. D'altra banda les igualadines han estat capaces d'anotar el doble de punts que en el primer partit. Tot i la derrota, ens quedem amb coses positives! Han jugat: Diaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Carol, Castells, Garí, Cantero, Closa, Alonso i Cardenal.

+

17, Novembre 2018

BF Viladecans 41 - Mini Femení B CB Igualada 21

Partit de les igualadines, per iniciar la segona volta, contra un dels equips més físics de la lliga. Un Igualada força encertat en atac i actiu en defensa permetia estar a prop en el marcador fins a la segona part. En aquesta, les locals es van començar a sentir còmodes i podien anotar amb facilitat, fet que feia que la diferència al marcador s'accentués. La sensació al final del partit és molt més bona del que realment reflexa el marcador. A seguir! Han jugat: Diaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Castells, Garí, Cantero, Closa, Alonso i Cardenal.

+

10, Novembre 2018

C.B. Nou Esplugues. 53 - Mini Femení B CB Igualada 49

Partit de les jugadores del mini femení B contra un rival del seu nivell, el CB Nou Esplugues. Tot i un molt bon inici igualadí tant en defensa com en atac, les locals van saber trobar accions fàcils per anotar i posar-se al partit. Després d'uns quarts i un final de partit ajustat la balança es va decantar cap a les locals. Hem sabut trobar bones situacions en atac però ens ha faltat treure el nostre esperit defensiu. A seguir! Han jugat: Han jugat: Diaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Castells, Cantero, Closa i Alonso.

+

25, Octubre 2018

Mini Femení B CB Igualada 59 - Basket Almeda Negre 67

Molt bon partit de les igualadines davant d'un rival superior físicament. Les d'Igualada, tenien un bon inici de partit, mantenint la igualtat en el marcador amb les visitants. Un mal quart període, permetia agafar cert avantatge a les de Almeda. Tot i aixi, les igualadines no han deixat de lluitar i treballar, arribant a un final ajustat que finalment se'ns escapa per 8 punts de diferència. Molt contents de la feina que estan fent les jugadores. Mica en mica, comencen a sortir les coses. Han jugat: Diaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Carol, Castells, Garí, Cantero i Alonso.

+

20, Octubre 2018

Mini Femení B CB Igualada 65 - Ziga Zaga CB Cornellà B 42

Molt bon partit de les jugadores del mini femení B, en un partit on han estat molt regulars en tots els períodes. Bones defenses i encerts en atac permeten a les igualadines gaudir de la primera victòria. A seguir treballant per aprendre i millorar cada dia més! Han jugat: Diaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Carol, Castells, Garí, Cantero, Closa i Alonso.

+

06, Octubre 2018

C.B. Prat 63 - Mini Femení B CB Igualada 13

Partit molt dur per les igualadines que visitaven la pista del C.B.Prat, un rival molt superior. Començava el partit amb un dur parcial de les locals que que deixava a les igualadines decolocades. A mesura que passaven els períodes les locals no afluixaven i les jugadores del mini s'anaven fent petites. Cal destacar la bona actitud en l'últim períodes on van treure el caràcter i no van deixar de lluitar. Han jugat: Diaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Carol, Castells, Garí, Cantero, Closa i Alonso.

+

29, Setembre 2018

BF VILADECANS B 48 - Mini Femení B CB Igualada 29

Primer partit de les jugadores del mini femení B del Club, contra un equip força més físic que les locals. Els quatre primers períodes, han estat molt igualats. A partir del 5è període les visitants han tingut més encert de cara a cistella i mica en mica les igualadines han abaixat els braços. Tot i així, s'han vist coses molt bones i d'altres que haurem de seguir treballant per a millorar. Han jugat: Diaz-Guerra, Rivera, Rueda, Cruz, Sellarès, Carol, Castells, Garí, Cantero, Closa i Alonso.