Els jugadors

1

JÚLIA
SALANOVA 

2

PAULA
IGLESIAS 

4

EDNA
MORERA 

6

MARTINA
CAMPS 

7

MARIE
PIERROU 

8

CLOE
CALDITO 

9

ARIADNA
MONTIEL 

10

BRUNA
OLIVAN 

11

ÈLIA
GARÍ 

12

BELINDA
OJIDE 

13

AINA
CAMPS 

14

CÈLIA
TORRENS 

15

AROA
CASTRO 

 

Cròniques i resultats

+

18, Maig 2019

Bàsquet Molins 2009 48 - El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 60

Les més petites del club van disputar l'últim partit de la temporada a Molins. No van tenir el seu millor partit a nivell defensiu, però en atac sí que van estar encertades i prenent bones decisions. De petites res, aquest equip ha demostrat durant cada entrenament i partit les cares de felicitat a l'agafar una pilota de bàsquet i com han millorat individualment i conjuntament. Gràcies! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí i Cèlia Torrens. Absències: Martina Camps, Belinda Ojide i Aina Camps.

+

12, Maig 2019

El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 72 - CB Sant Pere Terrassa 56

El premini femení es va despedir de Les Comes amb un partit molt complert i una victòria molt merescuda contra un rival potent. De principi a fi van dominar el partit, concentrades en la totalitat dels períodes, robant moltes pilotes i amb una alta eficàcia de cara a cistella. Quan totes són valentes i juguen amb alegria, ens fa ser un millor equip! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps i Cèlia Torrens.

+

04, Maig 2019

Canovelles BC 44 - El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 65

Desplaçament llarg pel premini femení que va sumar una segona victòria consecutiva. El partit va anar de menys a més. El rebot defensiu i el desordre en alguns moments del partit van ser els grans hàndicaps. Tot i així, l'alegria i la valentia no han faltat en cap moment i a la pista es va poder veure un equip en majúscules. Van disputar el partit: Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide i Cèlia Torrens. Absències: Edna Morera i Aina Camps.

+

27, Abril 2019

El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 39 - Bàsquet Molins 2009 22

Molt bon partit del premini femení a casa contra el Bàsquet Molins. Va ser un dels millors partits, sinó el millor partit que han disputat durant la temporada. En cap moment van baixar els braços i la concentració, dominant clarament el rebot i demostrant el joc més col•lectiu que estem incidint en els entrenaments. Les entrenadores estem molt contentes, som-hi! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps i Cèlia Torrens.

+

13, Abril 2019

C.B. Sant Pere 59 - El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 53

El premini femení es va desplaçar a Terrassa per jugar en una pista extremadament petita i un rival físicament superior. Les visitants van estar concentrades tot el partit, aprofitant per defensar fort, sacarosa ràpid i intentar córrer al contraatac. En el joc estàtic i el rebot ens van passar per sobre. Vam aprendre que jugant amb alegria, som imparables. Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Belinda Ojide, Aina Camps i Cèlia Torrens. Absències: Marie Pierrou i Èlia Garí.

+

06, Abril 2019

El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 46 - Canovelles BC 47

El premini femení va començar la última fase d'aquesta temporada, tot i que en el primer partit es van trobar amb un vell conegut. Les igualadines van fer un molt bon partit durant la majoria de minuts, defensant amb molta intensitat i portant el ritme del partit amb contraatacs acabats en equip. Només el setè període es va resistir a les locals. Seguim treballant! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Marie Pierrou, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps i Cèlia Torrens. Absències: Martina Camps i Cloe Caldito.

+

23, Març 2019

El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 38 - Bàsquet Pia Sabadell 55

Partit fluixet del premini femení que va acabar aquesta fase amb derrota. No van saber agafar el ritme del partit, amb falta d'intensitat en la majoria de períodes. Com a nota positiva, la valentia de totes les jugadores i la millora que estan fent amb la pilota a les mans. Queda molt per treballar! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide i Cèlia Torrens. Absències: Martina Camps i Aina Camps.

+

16, Març 2019

CB Granollers 72 - El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 32

El premini femení es va desplaçar a Granollers, un equip molt físic. De més a menys, aprofitant les poques oportunitats que tenien en atac i intentant mantenir la intensitat en defensa tot i la manca d'efectius. Un setè període per oblidar ha portat a aquesta diferència en el marcador. Seguim treballant! Van disputar el partit: Ona Onieva, Marie Pierrou, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide i Cèlia Torrens. Absències: Edna Morera, Martina Camps, Cloe Caldito i Aina Camps.

+

09, Març 2019

El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 28 - Recanvis Gaudí CB Mollet 37

Partit molt complet del premini femení que va perdre davant d'un Mollet molt competitiu. Les locals van anar de més a menys, van dominar la intensitat i el ritme del partit. Un últim període de desconnexió va fer que el marcador anés a favor de les visitants, però les més petites del club van mostrar tot el que estan millorant durant tot el partit. Seguim! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps i Cèlia Torrens.

+

02, Març 2019

El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 51 - Canovelles BC 22

Molt bon partit del premini femení que va superar al Canovelles per 51 a 22. Les locals no van donar treva, concentrades tots els períodes i amb una alta intensitat. Totes van aportar el seu gra de sorra. Va faltar una mica d'efectivitat de cara a cistella però es va veure reflectit en tot moment el treball durant els entrenaments. Som-hi!! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps i Cèlia Torrens.

+

24, Febrer 2019

Sant Gervasi 1 51 - El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 15

El premini femení va patir la derrota més contundent de la temporada amb dues parts ben diferenciades. A la primera no van ser elles, els quatre primers períodes a remolc. En la segona van començar a prendre més pilotes i així tenir un ritme més alt de partit, però amb moltes dificultats per anotar. De tots els partits se n'aprèn! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Belinda Ojide i Cèlia Torrens. Absències: Martina Camps, Bruna Olivan, Èlia Garí i Aina Camps.

+

17, Febrer 2019

Bàsquet Pia Sabadell 59 - El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 47

El premini femení es va desplaçar diumenge a Sabadell, on va caure per onze punts de diferència. Les visitants van començar molt adormides, però poc a poc, i a través de la intensitat defensiva, van començar a atacar millor, però va faltar moviment i verticalitat de cara a cistella. Seguim treballant! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Èlia Garí, Belina Ojide, Cèlia Torrens i Íngrid Díaz-Guerra. Absències: Martina Camps, Bruna Olivan, Aina Camps i Aroa Castro.

+

02, Febrer 2019

El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 45 - Club Bàsquet Granollers 54

Bon partit del premini femení que va competit de tu a tu contra el Granollers. Les locals van anar de menys a més, les pèrdues de pilota les van castigar molt al inici del partit, però poc a poc van anar trobant el seu lloc en el camp i controlant el ritme del partit d'una gran intensitat defensiva. Som-hi! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps i Cèlia Torrens. Abscència: Aroa Castro.

+

26, Gener 2019

Recanvis Gaudí CB Mollet 30 - El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 35

Partit molt complet del premini femení contra un combatiu CB Mollet. La majoria de períodes van estar marcats per la infinitat de lluites entre els dos equips, però els contraatacs i jugar amb espais en certs moments dels partits van fer que la primera victòria d'aquesta fase se l'emportessin unes il·lusionades igualadines. Seguim treballant! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps i Cèlia Torrens. Absències: Marie Pierrou, Cloe Caldito i Aroa Castro.

+

19, Gener 2019

Canovelles Bàsquet Club 43 - El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 38

Partit a domicili del premini femení que va perdre per cinc punts de diferència després de dues pròrrogues. Les igualadines van disputar un bon partit excepte dos períodes que va faltar intensitat. El rebot defensiu va ser un tema a millorar, en canvi, com a punt positiu, totes van atrevir-se a atacar la cistella. Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide i Cèlia Torrens. Absències: Martina Camps, Aina Camps i Aroa Castro.

+

12, Gener 2019

El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 29 - Sant Gervasi 1 37

El premini femení va tornar a la competició en la fase regular a un nivell superior al que estava en la fase prèvia. El partit va ser molt igualat, fins i tot més del que va mostrar el marcador. Concentració i intensitat els vuit períodes, però va faltar l'encert de cara cistella. Seguirem treballant, aquest 2019 serà divertit!!! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps, Cèlia Torrens i Aroa Castro.

+

22, Desembre 2018

El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 42 - Joviat A 34

Les més petites no podrien haver acabat millor la fase regular. Les igualadines van fer un partidàs contra un equip potent com la Joviat. Tots els aspectes treballats aquests 3 mesos van estar plasmats a la pista. Van contegiar-se l'energia i l'alegria les unes a les altres. Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps, Cèlia Torrens i Aroa Castro.

+

15, Desembre 2018

Dental Manresa La Salle B 40 - El Rovell de l'ou Pre-Mini Femení CB Igualada 75

El premini femení es va desplaçar a Manresa per disputar el penúltim partit d'aquesta fase regular, contra La Salle, en una pista curta, però una alta intensitat. El partit ha començat amb anades i vingudes per part dels dos equips, però poc a poc les visitants s'han situat al partit, i amb una bona defensa i controlant el rebot defensiu han pogut tenir el ritme del partit. Les errades sota cistella no han permès ampliar la distància al marcador, però bon partit de les més petites del club! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Belinda Ojide, Cèlia Torrens i Aroa Castro. Absències: Èlia Garí i Aina Camps.

+

01, Desembre 2018

Nou Bàsquet Olesa 46 - Pre-Mini Femení CB Igualada 69

Les més petites del club es van desplaçar a Olesa, un equip amb moltes ganes de rebre-les a casa seva. El resultat va ser favorable per les igualadines però no van acabar d'entrar al partit a nivell de concentració, tot i així, la intensitat i el rebot sí que van ser dominats per les visitants, i un ritme alt de partit els hi va donar una nova victòria. Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps, Cèlia Torrens i Aroa Castro.

+

24, Novembre 2018

Pre-Mini Femení CB Igualada 63 - Paidos-Asfe 13

El premini femení va començar la segona volta de la primera fase contra el Paidos-Asfe. Va estar el millor partit de les igualadines fins el moment. És van imposar en ritme, intensitat, efectivitat i concentració i no van donar treva a les del Bages en cap període. Els bons entrenaments donen els seus fruits, a seguir! Van disputar el partit: Edna Morera, Ona Onieva, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps, Cèlia Torrens i Aroa Castro.

+

10, Novembre 2018

Joviat A 53 - Pre-Mini Femení CB Igualada 39

L'equip es va desplaçar a Manresa per jugar l'últim partit de la primera volta d'aquesta fase contra un combatiu Joviat. Van haver-hi tres períodes de color blau però la resta van ser negres per unes igualadines que es van trobar amb un equip molt intens que no els hi ha deixat tenir la regularitat en el joc que portaven en els últims partits. D'aquests partits se n'aprèn encara més! Han disputat el partit: Edna Morera, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps, Cèlia Torrens i Aroa Castro.

+

27, Octubre 2018

Pre-Mini Femení CB Igualada 56 - Dental Manresa La Salle B 6

El premini femení va tornar a jugar a casa contra La Salle Manresa, un equip completament nou que compta els seus partits en derrotes. Les igualadines des del principi fins al final del partit van posar molts problemes a l'equip visitant amb una alta intensitat defensiva; i en atac, sovint més estàtiques del que ens agradaria, però amb efectivitat de cara a cistella. Seguim sumant entreneaments i partits per millorar! Han disputat el partit: Edna Morera, Martina Camps, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps, Cèlia Torrens i Aroa Castro. Absències: Marie Pierrou.

+

20, Octubre 2018

Pre-Mini Femení CB Igualada 58 - Nou Bàsquet Olesa 8

El premini femení va debutar a casa contra el NB Olesa, que també havia guanyat el seu primer partit. El partit va començar força ajustat els dos primers períodes però a partir del tercer les locals es van imposar amb una gran defensa i sent valentes totes en atac per anar ampliant el marcador. Anem proposant-nos objectius que amb treball segur que aconseguirem setmana rere setmana. Han disputat el partit: Edna Morera, Martina Camps, Marie Pierrou, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Èlia Garí, Belinda Ojide, Aina Camps, Cèlia Torrens, Aroa Castro i Íngrid Díaz-Guerra. Absències: Cloe Caldito.

+

06, Octubre 2018

Paidos-Asfe 20 - Pre-Mini Femení CB Igualada 70

Primer partit de la temporada per un premini femení que s'enfrontava al Paidos-Asfe, a priori un equip completament nou. Les igualadines tenien nervis i il·lusió en la mateixa mesura, molt intenses en defensa i ràpides en atac acabant en la majoria d'ocasions contraatacs soles. Es nota les primeres setmanes d'entrenaments per a les sis jugadores que són federades per primera vegada. Ja amb ganes del segon partit! Som-hi! Han disputat el partit: Edna Morera, Martina Camps, Marie Pierrou, Cloe Caldito, Ariadna Montiel, Bruna Olivan, Belinda Ojide, Aina Camps, Cèlia Torrens i Aroa Castro. Absències: Èlia Garí.