Els jugadors

1

JUDIT
LAMOLLA 

1

JUDIT
LAMOLLA 

2

TONI
LAMOLLA 

2

TONI
LAMOLLA 

4

HELGA
ESTAPÉ 

4

HELGA
ESTAPÉ 

5

CLÀUDIA
ROBLAS 

5

CLÀUDIA
ROBLAS 

6

JÚLIA
MUÑOZ 

6

JÚLIA
MUÑOZ 

7

ARLET
COTS 

7

ARLET
COTS 

8

LAURA
MARTÍNEZ 

8

LAURA
MARTÍNEZ 

9

ALBA
RIBALTA 

9

ALBA
RIBALTA 

10

AINA
CARPI 

10

AINA
CARPI 

11

MARTA
BERNÀLDEZ 

11

MARTA
BERNÀLDEZ 

12

ARIADNA
COROMINAS 

12

ARIADNA
COROMINAS 

14

ALBA
LÓPEZ 

14

ALBA
LÓPEZ 

15

SÍLVIA
PUIG 

15

SÍLVIA
PUIG 

 

Cròniques i resultats

+

12, Maig 2018

Salesians Badalona 40 - Infantil Femení B CB Igualada 53

Canvi de xip de les jugadores enmig d’un partit on les locals es situaven 15 punts per sobre en el marcador, jugant en una pista descoberta i amb un arbitratge que ens va penalitzar molt a nivell de faltes. Tot i això les igualadines van creure en elles i van aconseguir una difícil victòria molt treballada i gràcies al treball en equip. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez i Puig.

+

06, Maig 2018

Infantil Femení B CB Igualada 57 - EEM Castellví de la Marca 61

Penúltim partit de les locals, on han jugat una molt bona primera part, peró la pèrdua de pilotes i la falta d’intensitat defensiva no ha permès endur-se la victòria contra un rival molt similar. Han jugat: Estapé, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

21, Abril 2018

Infantil Femení B CB Igualada 56 - AE Sant Andreu Natzaret 38

Victòria de les Igualadines en un partit molt travat tot i el resultat final. Hem de seguir treballant a falta de 3 partits que això ja s’acaba. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas i Puig.

+

14, Abril 2018

Càmping Bianya Roser 38 - Infantil Femení B CB Igualada 25

Partit de les igualadines a casa de les primeres classificades del grup. L’anotacio del matx és molt baixa, gràcies a unes molt bones defenses igualadines i també per part del rival, que ens va obligar a cometre molts errors i ens van trobar amb grans dificultats per arribar a atacar. Hem de gaudir dels partits que ens queden ja que això ja s’acaba. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

07, Abril 2018

Infantil Femení B CB Igualada 63 - SESE 74

Fluix partit de les Igualadines després de setmana Santa. Falta de caràcter i intensitat que no ens ha permès entrar dins del partit. Hem de seguir treballant per a millorar i competir l’últim tram de temporada. Han juga: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas i Puig.

+

17, Març 2018

CB Sant Andreu Negre 45 - Infantil Femení B CB Igualada 67

Segona victòria consecutiva de les Infantils B, aquesta vegada a la pista del CB Sant Andreu Negre. Tot i ser només 8 jugadores, i un fluix inici, les igualadines van aconseguir fer un pas endavant i emportar-se una victòria abans de setmana santa. Han jugat: Estapé, Muñoz, Cots, Martínez, Carpi, Corominas, López i Puig.

+

03, Març 2018

CE Maristes Rubí 43 - Infantil Femení B CB Igualada 56

Molt bon partit de les igualadines a Rubí, on han aconseguit fer un pas endavant com equip i han treballat de forma constant durant els 40 minuts del partit. Tot i anar per darrera al marcador les igualadines han confiat en elles per a retallar distàncies i quan han aconseguit donar la volta al marcador, no han deixat de treballar tot i la diferència. A seguir! Han jugat: Estapé, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

24, Febrer 2018

Infantil Femení B CB Igualada 62 - Salesians Badalona 40

Victòria de les locals en un partit que començava una hora i mitja més tard per un incident. Les igualdines van jugar un excel·lent primer període, però la resta van estar marcats per errors i falta de ganes, i en moltes ocasions, adaptant-se al ritme de les visitants. Uns bon últims dos períodes van sentenciar el partit amb una diferència de 22 punts. Van jugar: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

17, Febrer 2018

EEM Castellví de la Marca 54 - Infantil Femení B CB Igualada 53

Nova derrota de les jugadores de l'Infantil Femení B aquest cap de setmana. El partit va ser molt igualat durant els primers períodes i no va ser fins al final del sisè que les visitants vam aconseguir posar-nos per davant al marcador. Finalment dos últims períodes amb molts errors per part nostra i força encert local va fer que se'ns escapés el partit per tan sols un punt. Hem de seguir! Van jugar: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas i Puig.

+

04, Febrer 2018

A.E Sant Andreu de Natzaret 38 - Infantil Femení B CB Igualada 62

Victòria de les igualadines en el millor inici de partit de tota la temporada. Tres primers períodes impecables permetien una gran diferència al marcador. Sort d'aquest inici, ja que a la segona part vam cometre massa errors. Cal seguir treballant per gaudir. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig..

+

27, Gener 2018

Infantil Femení B CB Igualada 49 - Camping Bianya Roser 56

Partit molt disputat contra el líder del grup. Les igualadines, no van ser capaç de sortir i estar concentrades durant els 40 minuts i per tant, era molt difícil endur-nos la victòria. Cal seguir treballant, però sobretot comptenint molts més minuts, no només els últims. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

20, Gener 2018

SESE 57 - Infantil Femení B CB Igualada 54

Partit molt disputat contra un bon equip on hem estat irregular en la majoria de períodes. Tot i així, el partit ha estat molt igualat, però el nerviosisme dels últims minuts, ha fet que cometessím massa errors permetent bàsquets fàcils que feia que l'equip local s'emportés la victòria. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

13, Gener 2018

Infantil Femení B CB Igualada 62 - C. B. Sant Andreu Negre 40

Primer partit de les igualadines en aquesta segona fase. En l’inici les locals marcaven la diferència amb bones accions defensives que permetien aconseguir bàsquets fàcils. Tot i el resultat, les locals no van jugar un bon partit. Moltes pèrdues de pilota, males defenses i falta de concentració en alguns moments. Cal seguir treballant. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Ribalta, Carpi, Corominas i Puig.

+

04, Gener 2018

A.E. Sant Andreu Natzaret 38 - Infantil Femení B CB Igualada 62

Victòria de les jugadores igualadines, en un partit on vam tenir el millor inici de tota la temporada. Espectaculars primers tres períodes on les locals tant sols aconseguien anotar 8 punts. Tot i això, sort de la diferència al marcador obtinguda durant la primera part, ja que durant la segona vam cometre massa errors. Hem de seguir treballant per a poder gaudir. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

16, Desembre 2017

C.B.Cervera Mobel Linea Negra 63 - Infantil Femení B CB Igualada 12

Tanquem primera fase contra el rival més fort del grup. Tot i la derrota, molt bon treball de les jugadores, sense rendir-se ni un minut i trobant solucions davant les adversitats. Estem creixent. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas i Puig.

+

02, Desembre 2017

Infantil Femení B CB Igualada 65 - Paidos-Sallent 49

Molt bon partit de les igualadines. Molt concentrades durant tot el partit, dures en atac i en defensa aconsegueixen endur-se la segona victoria. Cal seguir treballant com estem fent aqustes setmanes. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig

+

26, Novembre 2017

C. B. Esparreguera 60 - Infantil Femení B CB Igualada 40

Gran partit de les jugadores de l'Infantil Femení B, contra un molt bon rival. Molt intenses en defensa, trobant bones sortides de contraatac i amb un joc estàtic força dinàmic. Cal dir que el resultat no reflexa la feina feta per les noies. Hem de seguir treballant però contentes perquè anem millorant. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas i Puig.

+

18, Novembre 2017

C.B.Santpedor Grana 53 - Infantil Femení B CB Igualada 34

Fluix partit de les jugadores igualadines a la pista del Santpedor. Falta d'actitud en massa moments del partit que no ens permet competir contra el rival, ni millorar nosaltres mateixes tant individualment com col·lectiva. Hem de seguir treballant però sobretot, hem de posar moltes més ganes als entrenaments i als partits. Han jugat: Estapé, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas i Puig.

+

11, Novembre 2017

Infantil Femení B CB Igualada 36 - Joviat B 40

Bon partit per part de les jugadores de l'infantil femení B tot i la derrota. Cal seguir treballant per guanyant confiança. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

04, Novembre 2017

Infantil Femení B CB Igualada 3 - C.B.Cervera 53

Últim partit de la primera volta com a locals de les Igualadines contra un rival molt superior que ens va tancar el marcador al tercer període. Tot i això, el partit ens va servir per a posar en pràctica elements treballats als entrenaments i plantejar-nos diferents objectius cada període. Cal entrenar molt més dures per a poder competir millor. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

28, Octubre 2017

Paidos-Sallent 68 - Infantil Femení B CB Igualada 49

Partit que començava molt ajustat al marcador marcat per l'intercanvi de cistelles continuat per part dels dos equips. Un molt bon 5è període de les igualadines permetia marxar en el marcador però una molt mala defensa en el següent permetia a les locals posar-se per davant. A partir d'aquest moment les igualadines han deixat de treballar i per tant, de competir. Hem de seguit treballant per guanyar confiança i no abaixar mai el cap. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

21, Octubre 2017

Infantil Femení B CB Igualada 47 - C.B.Esparreguera 62

Inici molt fluix de les jugadores contra un rival molt intens i agressiu que va arribar a posar una distància de 30 punts al marcador. Les igualadines tot i la falta de concentració van realizar una dos últims períodes molt defensius en que va reduïr punts sense arribar a la victòria. Cal seguir treballant. Han jugat: Estapé, Roblas, Cots, Martínez, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

07, Octubre 2017

Infantil Femení B CB Igualada 37 - C.B.Santpedor Grana 54

Primer partit com a locals en un partit amb falta d’encert i d’agressivitat defensiva de les igualadines. Cal seguir treballant. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.

+

30, Setembre 2017

Joviat B 57 - Infantil Femení B CB Igualada 67

Primer partit i molt bon treball de les igualadines en un partit amb alguns altibaixos que hem aconseguit superar a partir de bones defenses que ens permetien córrer i anotar fàcilment. Han jugat: Estapé, Roblas, Muñoz, Cots, Martínez, Ribalta, Carpi, Bernáldez, Corominas, López i Puig.