Els jugadors

1

DAVID
VALLVERDÚ 

1

DAVID
VALLVERDÚ 

2

PAU
CASTELLTORT 

2

PAU
CASTELLTORT 

4

JÚLIA
BIOSCA 

4

JÚLIA
BIOSCA 

5

BERTA
SALAT 

5

BERTA
SALAT 

7

CARLOTA
CLARAMUNT 

7

CARLOTA
CLARAMUNT 

8

AINA
MARSÀ 

8

AINA
MARSÀ 

9

MARITA
FLORES 

9

MARITA
FLORES 

10

CAROLA
MAESTRE 

10

CAROLA
MAESTRE 

11

AINA
YAÑEZ 

11

AINA
YAÑEZ 

12

IONA
AMBRÒS 

12

IONA
AMBRÒS 

13

ANNA
FERNÁNDEZ 

13

ANNA
FERNÁNDEZ 

15

CARLA
CALAFELL 

15

CARLA
CALAFELL 

 

Cròniques i resultats

+

21, Gener 2018

Júnior Femení A CB Igualada 64 - VILA-SECA 27

Partit balsàmic per les igualadines que els hi permet sumar una victòria còmoda i aconsegueixen jugar un partit constant durant 40 minuts. La difeència es va fer sobretot en el segon quart amb un parcial de 19-2 que va encarrilar el resultat. Tot i la diferència i no es treure el peu del accelerador i l'electrònic va acabar sent bastant abultat, el qual no representa la diferència real dels dos equips, ja que fins al moment tots dos estaven empatats en la clasificació.

+

14, Gener 2018

C.B.PRAT 66 - Júnior Femení A CB Igualada 59

Partit amb dues parts totalment diferenciades, prmera totalment a favor del C.B.Prat que es va arribar a ficar per davant en el marcador per diferència de fins a 20 punts, i en la segona, l'equip igualadí va reaccionar i va aconseguir ficar-se al partit a falta de 6 minuts arribant a empatar en el marcador. Tot i això, no va ser suficient i en els moments decisius, les jugadores locals van estar més encertades i es van endur la victòria.

+

16, Desembre 2017

C.E.J. HOSPITALET 54 - Júnior Femení A CB Igualada 48

Nefasta primera meitat de partit que deixava a les igualadines per sota del marcador per una diferència de 8 punts que podria haver sigut molt més amplia. Bona reacció a la segona meitat, arribant a ficar-nos 2 punts amun en el electrònic però insuficient per guanyar el partit, degut a les faltes innecessàries estant en bonus i al encert del altre equip en els moments claus. Preocupant els inicis tant pobres als que comencen a acostumar les igualadines. Cal canviar urgentment la mentalitat de com afrontem els partits.

+

16, Desembre 2017

HOSPI B 54 - Júnior Femení A CB Igualada 48

El partit va començar amb un clar avantatge de les jugadores del Hospitalet arribant amb una difeència de 12 punts a favor d'elles al descans. Al tercer quart va arribar la reacció igualadina, insuficient per endur-se el match. Seguim sense ser prou constants per truere partits contra equips de nivell.

+

06, Desembre 2017

Júnior Femení A CB Igualada 63 - XAMBA VILAFRANCA 49

Paritt molt disputat a les Comes entre dos rivals d'un nivell molt similar, on aquesta igualtat es feia notar també en l'electrònic. Finalment les locals aconseguien endur-se el partit gràcies a una gran segona meitat que permetia agafar una renda de 10 punts que ja no van deixar anar fins al final del partit.

+

26, Novembre 2017

C.B. GAVÀ 48 - Júnior Femení A CB Igualada 44

Nova derrota de les igualadines. Comença a ser massa habitual els mals inicis de partit i la poca constància de l'equip durant els 40 minuts. Molt dificil per a les igualadines guanyar un partit on a la mitja part es perdia per una diferència de 18 punts. Bona reacció a la segona meitat, però insuficient. Cal reflexionar i seguir treballant per a que no torni a passar.

+

18, Novembre 2017

Júnior Femení A CB Igualada 60 - SAMA VILANOVA 67

Les igualadines encaraven el partit amb molta il·lusií ja que jugaven contra un dels millors equips de la lliga i venine d'una important victòria fora. El partit resultava ser molt vistòs i amb molt de ritme i això portava a canvis constants en el marcador des de l'incici del partit. Tot i això, en tot moment va estar igualat. Finalment, les visitants es van endur el partit gràcies a un triple i un 2 +1 en l'últim minut de partit el qual decantava definitivament el resultat.

+

01, Novembre 2017

ESPLUGUES 56 - Júnior Femení A CB Igualada 77

Per fi, les locals aconseguien fer un gran primer quart marxant en el marcador per una diferència de 13p a finals del primer període. Tot i això sembla impossible aconseguir ser 40' constants, i el segon quart tornava a ser fluix a nivell defensiu i permetiem a les visitants tornar-se a ficar al partit. Finalment gràcies a un gran encert en l'últim període anotant fin a 32p, permetia marxar en el marcador acabant amb una diferència de 21p a final de partit. Cal aconseguir ser més constants, sobretot a nivell defensiu.

+

28, Octubre 2017

CALAFELL 41 - Júnior Femení A CB Igualada 51

Un altre mal inici de partit, on les jugadores del Calafell realitzaven un gran inici marxant en el marcador per 12 punts de diferència en el primer quart. Per sort, les iguaaldines reaccionaven a temps i eren capaces de tornar a entrar al partit a la mitja part. La represa va estar dominada en tot moment per les visitants que els hi va permete sumar la segona victòria de la temporada i la segona a domicil·li.

+

22, Octubre 2017

Júnior Femení A CB Igualada 37 - SALLE PLOMS REUS 40

Les igualadines rebien un dels millors equips de la categoria i l'inici de partit tornava a ser tou i poc consistent tal i com es va iniciar VS valls. D'aquesta manera els 12 punts de avantatge que agafaven les jugadores del Reus al inici de partit acabarien resultant insalvables tot i acabar tenint-ho aprop.

+

14, Octubre 2017

C.B.VALLS 48 - Júnior Femení A CB Igualada 46

Mal partit de les igualadines qu eno van entrar en el partit fins els últims 5 minuts quan ja era massa tard. Sensacions oposades a les de la primera jornada. Cal sortir millor als inicis de partit i ser constants i competir 40 minuts.

+

30, Setembre 2017

C.B.TARRAGONA 40 - Júnior Femení A CB Igualada 46

Gran partit de les igualadines que ls hi permet sumar la primera victòria en la competició contra un gran rival. Partit molt patit i molt ben competit.