Els jugadors

1

MARINA
PRAT 

1

MARINA
PRAT 

2

LAIA
FIGUERAS 

2

LAIA
FIGUERAS 

4

JORDI
MARBÀ 

4

JORDI
MARBÀ 

5

JAUME
SOLÀ 

5

JAUME
SOLÀ 

6

GERARD
CAMPS 

6

GERARD
CAMPS 

7

JAN
AGUILERA 

7

JAN
AGUILERA 

8

DÍDAC
CALAFELL 

8

DÍDAC
CALAFELL 

9

MARC
SÀBAT 

9

MARC
SÀBAT 

10

JAN
PEDRAGOSA 

10

JAN
PEDRAGOSA 

11

MARTÍ
SALA 

11

MARTÍ
SALA 

14

ROGER
MARIMÓN 

14

ROGER
MARIMÓN 

15

GUILLEM
BRUNET 

15

GUILLEM
BRUNET 

16

ANIOL
FARRÉS 

16

ANIOL
FARRÉS 

18

MANEL
GARCÍA 

18

MANEL
GARCÍA 

 

Cròniques i resultats

+

19, Maig 2018

Salle Manresa B 28 - Mini Masculí B CB Igualada 72

Últim partit dels minis d’aquesta temporada i victòria ben treballada. El matx ha estat marcat pel gran nivell defensiu i un encert de cara a cistella molt alt. No hi ha millor manera d’acabar una temporada. Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Sola, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sabat, Jan Pedragosa, Marti Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farres, Manel García.

+

05, Maig 2018

CB Artés 86 - Mini Masculí B CB Igualada 47

Partit complicat aquest cap de setmana pels minis a la pista d’un equip fort a la lliga. Tot i la diferencia de joc i físic en els dos equips, els igualadins han tingut minuts molt bons, treballant de valent, lluitant cada pilota i anotant de manera fàcil davant. Setmana que ve descans. Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Sola, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sabat, Marti Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farres.

+

29, Abril 2018

Toneig TIM Andorra 00 - Mini Masculí B CB Igualada 00

Tercer i últim dia del torneig. Els minis jugàven el seu primer partit a les 12 contra el Vendrell, va ser un partit on els minis van deixar anar molt la bola i vam jugar molt en equip, el lema era defensar per còrrer, i així va ser, la victòria va ser nostra. (53-25). Seguidament van jugar el últim partit del torneig, ens jugavem el 5è o 6è lloc. Ens va tocar contra Vilafant, va ser un partit que vam estar allá en tot moment però el desgast de tot el que havíem competit fins llavors, no ens va deixar jugar al nostre joc, tot i així estem super contents de la feia feta. (53-41) Un cop acabat, vam anar al hotela dinar i esperar que els pares ens vinguessin a buscar i a Igualada de nou. Ara a acabar el que queda de temporada amb més forces que mai.

+

28, Abril 2018

Torneig TIM Andorra 00 - Mini Masculí B CB Igualada 00

Sortida d’Igualada pels voltants de les 18 per encara el torneig del TIM Andorra. Durant el bus, hem mirat dues pel·licules i hem fet equip. Hem arribat Andorra sobre les 20, ens hem instal·lat en les habitacions i hem sopat. Quan hem acabat, amb tots els minis masculins i femenins hem fet un joc per acabar la nit i després a fer nones a les respectives habitacions. A decansar per començar dema a jugar!

+

28, Abril 2018

Torneig TIM Andorra. 00 - Mini Masculí B CB Igualada 00

Segon dia al torneig, i els minis tenien el seu primer partit a les 10 del matí contra Sant Jordi Rubí. Amb aquest partit depeneny del resultat, ens posàvem en una lliga o en una altre. Els minis van lluitar i mossegar fins l'ultim minut fins aconseguir el premi de la vicòria. (38-29) Quan vam acabar vam tornar al hotel i vam dinar i descansar per el partit que ens tocava a la tarda. El segon partit contra Sant Andreu de Natzaret Groc, va ser més difícil, ja que movien molt bé la bola, tot i així els Igualadins no van deixar de voler la bola en cap moment. (37-30) Un cop acabat el partit els minis van participar en els dos concursos; el two ball i el de triples. I per acabar el dia, vam anar a veure l' Andorra Morabanc contra Monbus Obradoiro.

+

22, Abril 2018

Vilatorrada 94 - Mini Masculí B CB Igualada 47

Partit dels igualadins que va anar de menys a més. Els minis van començar força dispersos però poc a poc es van anar posant al partit fins acabar lluitant de valent. També cal destacar que el rival no ens ho va posar fàcil en cap moment. Agraïr molt l'ajuda del premini Robert Calafell. Van jugar: Jordi Marbà, Robert Calafell, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sàbat, Jan Pedragosa, Martí Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farrés, Manel Garcia.

+

14, Abril 2018

Mini Masculí B CB Igualada 77 - Basquet OMS 27

Partit molt competit des del minut 1 fins al 40 per part dels minis. Van demostrar que passant-se'la, ajudant-se, corrent, defensant, són capaços de tot. Amb tota aquesta feina dels 11 ens va donar la victòria. Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Sola, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sabat, Jan Pedragosa, Marti Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farres, Manel Garcia.

+

07, Abril 2018

Solsona 104 - Mini Masculí B CB Igualada 77

Partit competit dels minis a Solsona. Els Igualadins van lluitar fins el final peró les capacitats físiques dels rivals no ens van deixar jugar el nostre joc. Tot i així no es va deixar de treballar. Van jugar: Jaume, Gerard, Jan A. , Dídac, Marc, Jan P. , Martí, Roger, Guillem, Aniol, Manel.

+

17, Març 2018

Mini Masculí B CB Igualada 67 - Paidos-Asfe 68

Partit molt intens el jugat aquest dissabte pels minis a les Comes. Tot el matx ha estat un intercanvi de cistelles constants. Els igualadins han estat molt durs en defensa, però la falta d’encert en l’ultim període no els ha donat la victòria. Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Sola, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sabat, Jan Pedragosa, Marti Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farres, Manel García.

+

10, Març 2018

Mini Masculí B CB Igualada 58 - Club bàsquet Artès 66

Molt bon partit dels minis del Club, tot i no tenir el premi del resultat. Molt bona intensitat davant de un rival de segon any. Els Igualadins van seguir el seu partit tot i els handicaps que els i posaven els rivals. Van jugar: Jordi, Jaume, Jan, Dídac, Marc, Jan, Martí, Roger, Guillem, Aniol i Manel.

+

03, Març 2018

Mini Masculí B CB Igualada 54 - La Salle B 62

Partit dels minis a casa, després de 3 setmanes sense jugar. El matx ha començat amb molt de ritme per part dels dos equips. Tot i la gran defensa dels minis, ha estat el visitant el que ha tingut mes encert i s’ha emportat el partit. Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Sola, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sabat, Jan Pedragosa, Marti Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farres, Manel Garcia.

+

03, Febrer 2018

C.B. Vilatorrada 66 - Mini Masculí B CB Igualada 49

Quart partit dels minis b del club, contra C.B. Vilatorrada. Un partit molt irregular per part dels Igualadins. Tot demostrant que amb actitud és pot. Van jugar: Jordi Marbà, Jaume Solà, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Jan Pedregosa, Martí Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farrés, Manel Garcia.

+

27, Gener 2018

Bàsquet OMS 42 - Mini Masculí B CB Igualada 92

Tercer partit dels minis d’aquesta segona fase. Va ser un partit amb un rival inferior a nosaltres, però tot i el resultat, els igualadins no van deixar de competir ni un sol minut. Van jugar: Jordi Marbà, Jaume Solà, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sàbat, Jan Pedragosa, Martí Sala, Guillem Brunet, Aniol Farrés, Manel Garcia.

+

20, Gener 2018

Solsona 73 - Mini Masculí B CB Igualada 63

Segon partit de la segona fase dels minis. Va ser un partit molt irregular, on el fisic del Solsona no ens va deixar jugar al nostre joc. Tot i així és va competir fins al final. Van jugar: Jordi Marbà, Jaume Solà, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sàbat, Jan Pedragosa, Martí Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farrés.

+

13, Gener 2018

Paidos-asfe 83 - Mini Masculí B CB Igualada 57

Primer partit de l’any i de la segona fase dels minis b del Club. Un partit amb moltes desconnexions de part dels igualadins peró és va demostrar que, quan els joves treien el seu càracter eren superiors. Tot i així no va poder ser. Van jugar: Jordi Marbà, Jaume Solà, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sàbat, Martí Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farrés, Manel Garcia.

+

16, Desembre 2017

Mini Masculí B CB Igualada 57 - CB Santpedor 58

Últim partir d’aquest fase, intens des del principi fins al final. El matx ha començat amb molta intensitat per part dels igualadins, i s’ha anat perdent aquest ritme. Tot i acabar el partit empatat i anar a la prorroga, els minis han treballat de valent. Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Sola, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sabat, Jan Pedragosa, Marti Sala, Roger Marimon, Guilllem Brunet, Aniol Farres, Manel García.

+

02, Desembre 2017

Catalana Occident Manresa 14 - Mini Masculí B CB Igualada 65

Partit en el qual eIs Igualadins van superar’lo sense difcultat, tot i la poca energia darrere, en defensa. Que a meitat de partit, van saber canviar i ens va permetre marxar del marcador. Van jugar: Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Sola, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sabat, Jan Pedragosa, Martí Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farres, Manel García.

+

18, Novembre 2017

Mini Masculí B CB Igualada 14 - Joviat-Salle 64

Bon partit dels minis, que tot i el marcador , han competit i treballat des del minut 1 al 40 contra un rival superior. La pròxima setmana ens toca descansar. Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Sola, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sabat, Jan Pedragosa, Guillem Brunet, Aniol Farres, Manel García.

+

11, Novembre 2017

Artés 21 - Mini Masculí B CB Igualada 71

Molt bon partit del mini b de l’ igualada. Molt intensos amb defensa i molt durs en atac . Cal seguir treballant. Van jugar: Jordi Marbà, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sàbat, Jan Pedragosa, Martí Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farrés.

+

04, Novembre 2017

Santpedor 69 - Mini Masculí B CB Igualada 40

Partit irregular dels minis masculins b del club bàsquet igualada contra Santpedor. Rival molt semblant a nosaltres però no en quant a intensitat. Van jugar: Jordi Marbà, Jaume Solà, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sàbat, Jan Pedragosa, Martí Sala, Guillem Brunet, Aniol Farrés, Manel Garcia

+

28, Octubre 2017

Mini Masculí B CB Igualada 65 - Catalana Occident Manresa Blau 14

Partit ben treballar per part dels minis B del Cbi, on ha base de treball minut a minut s’han anat veient coses. Bona defensa, que els ha permès córrer i poder atacaran comoditat. Han jugat: Marti Sala, Dídac Calafell, Guillem Brunet, Jordi Marbà, Jan Aguilera, Jan Pedragosa, Marc Sabat, Jaume Sola, Roger Marimon, Gerard Camps, Aniol Farres.

+

07, Octubre 2017

Escola Joviat 95 - Mini Masculí B CB Igualada 45

Tot i que els rivals eran molt superiors, els minis del Cbi, al final han sapigut reaccionar i els hi han plantat cara. Ara toca seguir treballant amb més ganes. Han jugat: Jordi Marbà, Jaume Solà, Gerard Camps, Jan Aguilera, Dídac Calafell, Marc Sàbat, Jan Pedragosa, Martí Sala, Roger Marimon, Guillem Brunet, Aniol Farrés.

+

30, Setembre 2017

Mini Masculí B CB Igualada 71 - CB ARTES 43

Primer partit de la temporada a les Comes pels minis B del cbi, i tot els nervis del principi, l’intensitat del matx ha anat pujant i al final s’ha treballat i el premi ha estat la victòria. Han jugat: Dídac Calafell, Gerard Camps, Jaume Sola, Roger Marimon, Jan Aguilera, Jordi Marbà, Jan Pedragosa, Aniol Farres, Marti Sala, Marc Sabat i Guillem Brunet.