Els jugadors

1

JÚLIA
SALANOVA 

1

JÚLIA
SALANOVA 

2

IONA
AMBRÒS 

2

IONA
AMBRÒS 

4

ÍNGRID
DÍAZ-GUERRA 

4

ÍNGRID
DÍAZ-GUERRA 

5

IRENE
RIVERA 

5

IRENE
RIVERA 

6

MARTINA
CAMPS 

6

MARTINA
CAMPS 

7

EDNA
MORERA 

7

EDNA
MORERA 

8

CLOE
CALDITO 

8

CLOE
CALDITO 

10

JANA
RUEDA 

10

JANA
RUEDA 

12

ANA
ALONSO 

12

ANA
ALONSO 

13

AINA
CAMPS 

13

AINA
CAMPS 

15

QUIMA
CLOSA 

 

Cròniques i resultats

+

19, Maig 2018

Bàsquet Llor 45 - Pre-Mini Femení CB Igualada 44

Últim partit de la temporada pel premini femení que acaba perdent d'un sol punt a la pista del Bàsquet Llor. Les igualadines no van mostrar la seva millor versió, amb falta d'intensitat en la meitat dels períodes i fallant tirs clars. Però en general, les visitants van demostrar tot el que han millorat durant aquest any, tan a nivell individual com col·lectiu. No ha sigut un any fàcil per l'equip però han sapigut sobreposar-se a totes les situacions i la valoració és totalment positiva. Van jugar pel CB Igualada: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Edna Morera, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa. No va jugar: Cèlia Torrens.

+

05, Maig 2018

UE Claret 39 - Pre-Mini Femení CB Igualada 62

El premini femení aconsegueix una victòria treballada al Col·legi Claret de Barcelona per un resultat final de 39 a 62. Durant el partit hi va haver dues parts ben diferenciades. En la primera hi va haver màxima igualtat en el joc i el marcador, amb unes igualadines poc concentrades en el partit. Però en la segona això va canviar, van pujar la intensitat, es van oblidar del que no depenia d'elles i van començar a passar-ho bé dins la pista, que és el que les transforma en millors jugadores i millor equip. D'aquesta manera aconsegueixen una nova victòria a falta de dues jornades per acabar la competició. Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Edna Morera, Cloe Caldito, Ana Alonso, Aina Camps, Cèlia Torrens i Quima Closa. No va jugar: Jana Rueda.

+

21, Abril 2018

CEJ Hospitalet 41 - Pre-Mini Femení CB Igualada 45

Partit molt emocionant el disputat a Hospitalet amb un premini femení que s'emporta la victòria cap a Igualada per un resultat de 41 a 45. Durant tots els períodes hi ha haver màxima igualtat entre els dos rivals, amb una gran intensitat defensiva i bona velocitat en atac. Però l'últim període va acabar de decidir el marcador a favor de les visitants, controlant molt bé les emocions i gaudint del joc. Som-hi! Van jugar pel CB IGUALADA: Irene Rivera, Martina Camps, Edna Morera, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps, Cèlia Torrens i Quima Closa. No va jugar: Íngrid Díaz-Guerra.

+

14, Abril 2018

Pre-Mini Femení CB Igualada 35 - CB Castellbisbal lila 44

Mal partit del premini femení a casa contra un combatiu Castellbisbal que acaba amb un resultat final de 35 a 44. En el partit es van poder veure dues parts ben diferenciades, la primera amb un Igualada molt adormit, sense trobar el ritme i sense premi de cara a cistella. En la segona les coses van canviar, les locals es van posar les piles en defensa i van treballar millor en atac; però tot i guanyar els tres darrers períodes, no en van tenir prou per endur-se el partit. Setmana vinent més i millor! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Edna Morera, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps, Cèlia Torrens i Quima Closa.

+

07, Abril 2018

Centre Catlòlic l'Hospitalet 12 - Pre-Mini Femení CB Igualada 62

El premini femení es retroba amb la competició després de Setmana Santa i segueix contant els partits de la segona volta en victòries, en aquest cas a Hospitalet per un resultat de 12 a 62. El partit no va començar bé per les igualadines, poca intensitat i valentia. Però a partir del segon període ja van ser l'equip on totes aporten tant en atac com en defensa, lluitant cada pilota i aconseguint els objectius individuals i d'equip. Seguim, petites! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps, Cèlia Torrens i Quima Closa. No va jugar: Edna Morera.

+

24, Març 2018

Pre-Mini Femení CB Igualada 43 - U.E. Claret 26

El premini femení va jugar un partit aplaçat, on es va imposar a l'UE Claret per un resultat final de 43 a 26. Es va poder veure un partit molt competit per part de les igualadines, que quan estaven més intenses en defensa és quan aconseguien arrodonir millor les situacions en atac. En els 48 minuts de joc, totes i cada una de les jugadores locals van aportar el seu granet de sorra, sent molt valentes de cara a cistella i mostrant aspectes de tècnica individual apresos durant la temporada. Després de les vacances de Setmana Santa tornarem per seguir aprenent i passant-ho tan bé com puguem amb una pilota a les mans! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Edna Morera, Cloe Caldito, Aina Camps, Cèlia Torrens i Quima Closa. No van jugar: Jana Rueda i Ana Alonso.

+

17, Març 2018

Pre-Mini Femení CB Igualada 74 - FC Martinenc Bàsquet 24

Molt bon partit del premini femení que tanca el marcador en l'inici de la segona volta de la competició. Les locals han començat molt intenses amb un parcial de 19 a 0 a favor i aconseguint estar per sobre durant tots els períodes tan al marcador com a la pista. Ha sigut el partit on les igualadines han jugat més amb equip i el rebot els hi ha donat moltes opcions perquè totes puguessin encistellar. Es nota quan s'ho passen bé a pista! Som-hi! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Edna Morera, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa. No va jugar: Cloe Caldito.

+

03, Març 2018

Pre-Mini Femení CB Igualada 64 - Bàsquet Llor 48

Bon partit del premini femení a casa contra un combatiu Bàsquet Llor, amb un marcador final de 64 a 48. Les locals van tenir moments de tot: quan portaven el ritme del partit a partir de la defensa, cadascú mostrava la seva millor versió en atac; però quan la intensitat baixava, el rebot defensiu va ser el major hàndicap per a les més petites del club. Tot i així, resultat positiu i a seguir treballant! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Edna Morera, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso i Quima Closa. No va jugar: Aina Camps.

+

24, Febrer 2018

Jesús Maria St Andreu 43 - Pre-Mini Femení CB Igualada 54

El premini femení es va desplaçar a Barcelona per jugar el partit més competit d'aquesta segona fase, que va acabar amb un resultat de 43 a 54. Les visitants van sortir molt actives, corrent molt bé la pista i fent contraatacs fàcils. El que més els va costar va ser el rebot i balanç defensius, però en general les igualadines van tenir un ritme molt alt i bona actitud contra un equip dur i ràpid. A seguir així! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Cloe Caldito, Edna Morera, Jana Rueda, Ana Alonso i Quima Closa. No van jugar: Martina Camps i Aina Camps.

+

03, Febrer 2018

Pre-Mini Femení CB Igualada 57 - C.E.J. L'Hospitalet 18

Bon partit del premini femení per arrodonir una bona setmana d'entrenaments, amb un resultat de 57 a 18. Les igualadines van mantenir la concentració durant la gran majoria del matx i, això, combinat amb una alta intensitat defensiva i molts detalls en atacs treballats al llarg de la temporada, culminen un dissabte amb molta alegria per part de les jugadores. Seguim treballant! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Edna Morera, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa.

+

27, Gener 2018

CB Castellbisbal A 41 - Pre-Mini Femení CB Igualada 74

El premini femení es va desplaçar a Castellbisbal per disputar el segon partit de la fase regular, que va acabar amb un marcador final de 41 a 74. Les igualadines van començar el partit amb un ritme vertiginós que les afavoria amb un parcial força ample. La resta del partit ha sigut en la mateixa dinàmica, una alta intensitat i bons contraatacs culminats com a equip. Les petites desconcentracions i la regularitat en defensa és l'únic punt negatiu. Seguim endavant! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso i Aina Camps. No van jugar: Edna Morera i Quima Closa.

+

20, Gener 2018

Pre-Mini Femení CB Igualada 72 - Centre Calòlic l'Hospitalet 27

El premini femení reprèn altre cop la competició després de les vacances nadalenques, i ho fa amb una victòria a casa per un resultat final de 72 a 27. Tot i la manca d'efectius, les igualadines no van perdre l'oportunitat de passar-ho bé a pista i seguir aprenent aquest esport que tan els hi agrada. Controlant el rebot en els dos cèrcols, portant el ritme del partit en tot moment i sense baixar la intensitat, van aconseguir una meritòria victòria. Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid DÍaz-Guerra, Irene Rivera, Edna Morera, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso. No van jugar: Martina Camps, Aina Camps i Quima Closa.

+

16, Desembre 2017

Pre-Mini Femení CB Igualada 32 - CB Manyanet Les Corts A 37

Últim partit de la fase prèvia pel premini femení que acaba amb un 32 a 37 en contra. Les locals van anar de menys a més, amb un resultat sempre ajustat i lluitant de tu a tu contra les líders del grup. Tot i no fer una bona setmana d'entrenaments, les més petites van treure el seu esperit competitiu i no van deixar que les visitants poguessin jugar fàcil. Ens retrobem el 2018 amb molt bàsquet i encara més somriures! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa.

+

25, Novembre 2017

Pre-Mini Femení CB Igualada 34 - B.F. VILADECANS A 53

El premini femení va perdre a casa contra el Viladecans per un resultat final de 34 a 53. Les més petites van fer el seu millor partit fins el moment, contra un rival físicament molt superior. Les igualadines van lluitar moltíssim en defensa i amb molta alegria en atac marcant sempre el seu ritme. Ens donaran moltes alegries, seguim! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa.

+

11, Novembre 2017

C.E SANT NICOLAU GRANA 66 - Pre-Mini Femení CB Igualada 39

Inici de la segona volta de la fase prèvia de la competició per a un premini femení que cau davant del Sabadell per un resultat final de 66 a 39. Les jugadores d'Igualada van sortir un pèl adormides i els hi va costar entrar en el partit però un cop van fer el canvi de xip: van posar més alegria en el seu joc, més velocitat, més cistelles i també més somriures. Tot i així, es van veure superades per un rival més físic, on el rebot ofensiu li va donar la vida. Seguim treballant, formiguetes! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa.

+

04, Novembre 2017

C.B. MANYANET LES CORTS A 65 - Pre-Mini Femení CB Igualada 45

El premini femení es va desplaçar a Barcelona per disputar el darrer partit de la primera volta de la fase prèvia, on va perdre 65 a 45. Sense tenir en compte el resultat, es nota que les igualadines milloren a passes gegants, tan en atac com en defensa. Va faltar dominar el rebot i poder córrer una mica més (la pista era molt petita), però tot i així, van guanyar tres períodes i van competir molt bé durant tot el partit. Seguim creixent! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa.

+

28, Octubre 2017

Pre-Mini Femení CB Igualada 39 - BARÇA CBS GRANA 45

Tercer partit de la temporada pel premini femení que perd a casa en un resultat final de 39 a 45. Va ser el partit més igualat que han tingut les més petites del club fins el moment, podent competir de tu a tu contra el Barça. Tot el partit va ser un estira i arronsa de contraatacs on les d'Igualada no aconseguien anar-se'n del marcador perquè no contralaven el rebot defensiu. A l'últim període es van relaxar i amb un parcial en contra de 2 a 12, van perdre el partit. Seguim creixent, petites! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa.

+

21, Octubre 2017

B.F VILADECANS A 75 - Pre-Mini Femení CB Igualada 39

Primer desplaçament del premini femení que rep la segona derrota de la temporada a Viladecans per un resultat final 75 a 39. El marcador no mostra el que es va veure a pista, unes igualadines amb molta intensitat i velocitat, on totes van aportar el seu granet de sorra per passar-ho bé en equip. Van començar una mica desconcentrades però anant sempre a més van arribar a guanyar fins a dos períodes. Aquest és el camí, som-hi! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa.

+

30, Setembre 2017

Pre-Mini Femení CB Igualada 36 - C.E. SANT NICOLAU GRANA 68

Primer partit d'una nova temporada i nova etapa per la majoria de l'equip, que competirà a nivell B fins les vacances de Nadal i on comença amb una derrota a casa contra un competitiu Sant Nicolau. Les més petites del club van sortir amb molts nervis a pista, perdent pilotes i veient-se superades pel rival quan ens tocava defensar. Però clarament el partit va anar de menys a més, sobretot amb molta més concentració i intensitat per part de les igualadines. Això només acaba de començar! Som-hi! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Martina Camps, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa.

+

12, Febrer 2017

Barça CBS Grana 25 - Pre-Mini Femení CB Igualada 26

El premini femení guanya el seu primer partit a casa del Barça per un resultat final de 25 a 26. Tot i la victòria, no va ser un gran partit per part de les igualadines. Pilotes perdudes, desconcentracions en defensa i sense controlar el rebot, però vam aconseguir un punt més que les locals. Tot i així, molt bé perquè totes les jugadores van aportar i van ser valentes de cara a cistella. Som-hi! Van jugar pel CB IGUALADA: Íngrid Díaz-Guerra, Irene Rivera, Cloe Caldito, Jana Rueda, Ana Alonso, Aina Camps i Quima Closa. No va jugar: Martina Camps.