Els jugadors

1

PAU
BENITO 

1

PAU
BENITO 

2

MARIA
ENRICH 

2

MARIA
ENRICH 

4

ETNA
VIDAL 

4

ETNA
VIDAL 

5

NOA
MANZANO 

5

NOA
MANZANO 

6

JUDIT
PORREDÓN 

6

JUDIT
PORREDÓN 

7

MAR
MORÓN 

8

GAL·LA
GODÓ 

8

GAL·LA
GODÓ 

9

JANA
CLARAMUNT 

9

JANA
CLARAMUNT 

10

MAR
QUINTANA 

10

MAR
QUINTANA 

11

CARLA
SOLÀ 

11

CARLA
SOLÀ 

12

SIRA
DÍAZ-GUERRA 

12

SIRA
DÍAZ-GUERRA 

13

CARLA
BISBAL 

13

CARLA
BISBAL 

14

AINA
COMAPOSADA 

14

AINA
COMAPOSADA 

 

Cròniques i resultats

+

19, Maig 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 72 - CBF Cerdanyola A 22

Victòria davant les últimes, equip que venia fent molt bons resultats i que té jugadores amb molt físic. Ja des de l'inici hem agafat avantatge i a les visitants els ha costat molt anotar. Hem tirat bé de fora. Han jugat: Etna, Noa, Judit, Marmo, Jana, Marqui, Carla S, Sira, Carla B i Aina.

+

06, Maig 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 62 - CB Cornellà A 52

El partit d'avui ha estat una guerra contra un equip molt bo que ha vingut a Igualada amb tot. Tenen un parell de nenes molt desequilibrants en l'1c1 i dues altes que ho fan molt bé. No hem estat bé en defensa i ens han fet molt mal. Hem agafat avantatge en accions individuals i corrent. Han jugat: Etna Vidal, Noa Manzano, Mar Morón, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.

+

21, Abril 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 72 - TGN A 42

Victòria a casa contra un TGN que va començar dominant i ens va carregar de faltes. Les locals van canviar la dinàmica des de la defensa i la lluita pel rebot i pilotes dividides. Les visitants ,cada vegada més incòmodes, van tenir molts problemes per anotar a partir de l'equador del partit. Vam estar bé en el tir exterior (6 triples) i de mitja distància. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Morón, Gal·la Godó, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra i Aina Comaposada.

+

14, Abril 2018

CB Lleida A 51 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 40

Derrota clara a Balàfia i de principi a fi. Les locals ens van superar en intensitat, concentració i duresa. No les podíem aguantar en l'1c1 i a l'altre costat ens defensaven més fort que normalment però no vam saber treure faltes. La lluita pel rebot i pilotes al terra també van ser per elles. Tot i així, com que aquestes nenes nostres mai marxen del partit, si haguéssim tingut una miqueta d'encert hauríem girat el marcador segur. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra i Carla Bisbal.

+

31, Març 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 00 - MIC 03

- Avui al matí hem matinat molt (6:45) per jugar els quarts de final contra el CE Palamós, equip molt físic i amb bona mentalitat. El partit es presentava molt dur i nosaltres no estàvem gens fresques. Elles feien servir molt bé el cos i carregaven fort el rebot ofensiu. Hem tingut molts problemes per defensar-les al primer període però ens hem mantingut dins el partit gràcies a accions individuals. Al segon període hem aguantat i a la mitja part perdíem de 4 (36-32). Però ens estava costant molt anotar i perdíem moltes pilotes en els milions de traps (2c1s) que ens han fet. A la segona meitat les rivals no han afluixat i nosaltres hem tingut una baixada física total que no han desaprofitat per acabar marxant de 25. Hem perdut 63 - 48. Han jugat l'Etna, la Noa, la Marmo, la Gal·la, la Jana, la Solà, la Sira i l'Aina. El Palamós és equip finalista (demà) juntament amb el Barça.

+

30, Març 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 00 - MIC 02

Avui hem jugat el segon i el tercer partit de fase de grups. Al matí hem guanyat per 107 a 3 contra La Bisbal en un partit molt desigualat però durant el qual ens ho hem passat bé i hem estat fines en el tir exterior. A la tarda ens tocava el plat fort, l'infantil A del Barça. Hem fet un inici molt bo però elles són molt altes i bones (tiren molt bé de tes) i només hem pogut anotar 20 punts, 11 dels quals al principi. Perdut 69 a 20 i molt cansadetes. Han jugat l'Etna, la Noa, la Gal·la, la Jana, la Solà, la Sira i l'Aina. La Marmo ha pogut jugar una estona de cada partit i trobem molt a faltar la Judit, la Marqui i la Bisbal (i la Maria). Dins i fora la pista. Demà quarts de final a les 9:00 a Calonge contra el Palamós, equip fort que va guanyar de 20 al St Adrià de primer any. Bona nit!

+

29, Març 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 00 - MIC 01

Bidegintza 31 - 53 Club Bàsquet Igualada - Avui hem jugat el primer partit del torneig a les instal·lacions de Calonge davant un equip basc amb el qual compartim passadís a l'hotel. Com és habitual, les rivals tenien més centímetres però avui nosaltres guanyàvem en velocitat. Ens ha costat entrar al partit i creure'ns que podíem anar cap a dins, i el primer període ha estat molt igualat (10-9 perdent). El segon ha estat nostre amb una millor defensa i rebots ofensius. A la segona meitat hem estat millors, sobretot en actitud. Han jugat: Etna Vidal, Noa Manzano, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra i Aina Comaposada. La Mar Morón no ha pogut jugar per lesió. També ens falten la Judit Porredon, la Mar Quintana i la Carla Bisbal.

+

19, Març 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 55 - Joviat 52

I el segon partit del cap de setmana ha estat dur però molt divertit. La Joviat ens ha fet un bany a l'inici de partit i ens hem vist molt inferiors. Les visitants tenen bon físic, són tècniques i amb bona mà. Ens han agafat molts rebots ofensius. A partir del segon període hem estat valentes i hem trobat la manera d'anotar. A mig partit només perdíem de tres però hem continuat a remolc i no podíem aturar algunes jugadores de Manresa. Avui hem anat tard en defensa durant tot el partit potser per mèrit visitant. Els dos darrers temps hem defensat una mica més, hem pogut córrer, hem lluitat molt i hem pogut guanyar el partit amb un triple clau i molt bones penetracions. Han jugat: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra i Carla Bisbal.

+

19, Març 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 55 - Joviat 52

I el segon partit del cap de setmana ha estat dur però molt divertit. La Joviat ens ha fet un bany a l'inici de partit i ens hem vist molt inferiors. Les visitants tenen bon físic, són tècniques i amb bona mà. Ens han agafat molts rebots ofensius. A partir del segon període hem estat valentes i hem trobat la manera d'anotar. A mig partit només perdíem de tres però hem continuat a remolc i no podíem aturar algunes jugadores de Manresa. Avui hem anat tard en defensa durant tot el partit potser mèrit visitant. Els dos darrers temps hem defensat una mica més, hem pogut córrer, hem lluitat molt i hem pogut guanyar el partit amb un triple clau i molt bones penetracions. Han jugat: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra i Carla Bisbal.

+

18, Març 2018

CE Xamba 65 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 66

Dissabte jugàvem el primer partit dels dos que teníem al cap de setmana i ho fèiem a La Gamba contra el Xamba. Les locals van ser més intenses i van anar per davant fins al darrer i vuitè període. No vam protegir bé la zona i no vam ser agressives. Però les nostres mai van marxar del partit i van ser capaces d'emportar-se la victòria en un final emocionant. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.

+

10, Març 2018

CB Cornellà A 46 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 60

Victòria al camp del Cornellà (pista llarga). Tenen dues nenes molt bones i algunes altes i semblava que costaria. Vam ser molt equip i fortes sota els taulers. I així vam poder agafar molts rebots en atac. Les visitants es van escapar entre el tercer període i el quart anotant de dins la zona i algun triple. La segona meitat va ser molt igualada. Van jugar: Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Etna Vidal, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal, Aina Comaposada i Gal·la Godó.

+

10, Març 2018

CB Cornellà A 46 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 60

Victòria al camp del Cornellà (pista llarga). Tenen dues nenes molt bones i algunes altes i semblava que costaria. Vam ser molt equip i fortes sota els taulers i així vam poder agafar molts rebots en atac. Les visitants es van escapar entre el tercer període i el quart anotant de dins la zona i algun triple. La segona meitat va ser molt igualada. Van jugar: Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Etna Vidal, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal, Aina Comaposada i Gal·la Godó.

+

10, Març 2018

CB Cornellà A 46 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 60

Victòria al camp del Cornellà (pista llarga). Tenen dues nenes molt bones i algunes altes i semblava que costaria. Vam ser molt equip i fortes sota els taulers i així vam poder agafar molts rebots en atac. Les visitants es van escapar entre el tercer període i el quart anotant de dins la zona i algun triple. La segona meitat va ser molt igualada. Van jugar: Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Etna Vidal, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal, Aina Comaposada i Gal·la Godó.

+

04, Març 2018

CB Cerdanyola 30 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 57

Hem guanyat el partit però no hem estat còmodes en cap moment davant un Cerdanyola que ha començat bé i ha anat de més a menys. L'equip local, més alt i fort, s'ha tancat molt en defensa i hem hagut de recuperar pilotes i anotar de fora. Hem tingut moments bons en defensa i les de Cerdanyola s'han anat ofegant fins a encaixar un parcial contundent els darrers 10 minuts. Han jugat: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.

+

03, Febrer 2018

TGN Bàsquet A 58 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 60

Partit molt igualat contra un TGN que té algunes jugadores molt bones. Les nostres no van estar fines i cap al final del partit les locals van agafar una mica de distància al marcador. Vam poder guanyar el partit gràcies a recuperacions i contraatac. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.

+

27, Gener 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 64 - CB Lleida 50

Un altre partit contra un Lleida que ens va fer mal a l'inici prop de cistella. Al tercer període vam millorar en intensitat i a les visitants els costava anotar. Tot i així, no vam ser capaces de treure-les de la zona. Les d'Igualada van fer alguns contraatacs molt bons. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Morón, Gal·la Godó, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.

+

13, Gener 2018

Pre-Infantil Femení CB Igualada 63 - CE Xamba 46

Un altre partit contra un Xamba que sempre ens guanya moltes esquenes però que no ens pot aturar en l'1c1. Les nostres van competir per guanyar però no van estar agressives en defensa i no van estar actives al rebot. La diferència es va anar ampliant poc a poc a base de cistelles de prop. Van jugar: Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.

+

03, Desembre 2017

Pre-Infantil Femení CB Igualada 71 - Viladecans 47

Ens vam escapar al principi (moltes pèrdues del Viladecans i robos nostres) i la diferència es va mantenir perquè les visitants van anar entrant al partit. Només vam jugar fort algunes estones. Van jugar: Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal, Aina Comaposada.

+

25, Novembre 2017

Pre-Infantil Femení CB Igualada 66 - CE Xamba 35

Partit guanyat amb comoditat davant les segones tot i no estar fines. Els dos equips vam perdre moltes pilotes però nosaltres vam ser millors. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.

+

18, Novembre 2017

CB Lleida 44 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 58

Victòria relativament còmoda contra un bon Lleida. Ens costa jugar a pista llarga (no hi estem acostumades) i tardem molt a entrar al partit. Intensitat de menys a més i les locals abaixant els braços i fallant més de 30 tirs lliures. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.

+

11, Novembre 2017

Pre-Infantil Femení CB Igualada 61 - Barça 33

Victòria clara però hem hagut de jugar fort perquè tenen jugadores molt altes. Ho hem passat malament quan no hem estat intenses però generalment hem aprofitat que tenim més cames i que som més ràpides de mans. Han jugat: Etna Vidal, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal, Aina Comaposada.

+

28, Octubre 2017

BF Viladecans 45 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 68

Victòria clara a la pista del Viladecans gràcies a la defensa dels primers minuts. Després les locals entrarien al partit i les coses serien igualades. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano, Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.

+

21, Octubre 2017

CE Xamba 52 - Pre-Infantil Femení CB Igualada 58

Victòria a Vilafranca després de 40 minuts de molta igualtat. Les locals van ser millors; els triples van donar la victòria a les nostres. Van jugar: Etna Vidal, Noa Manzano , Judit Porredon, Mar Moron, Gal·la Godó, Jana Claramunt, Mar Quintana, Carla Solà, Sira Díaz-Guerra, Carla Bisbal i Aina Comaposada.