Els jugadors

1

SANTA
CARRASCO 

1

SANTA
CARRASCO 

4

MARTA
PUIG 

4

MARTA
PUIG 

5

BETH
MUXÍ 

5

BETH
MUXÍ 

6

QUERALT
FARRÉS 

6

PILAR
PINTÓ 

6

QUERALT
FARRÉS 

6

PILAR
PINTÓ 

8

NORAH
PAREJA 

8

NORAH
PAREJA 

9

SARA
VICH 

9

SARA
VICH 

10

JUDIT
MAS 

10

JUDIT
MAS 

12

BLANCA
ALTÉS 

12

BLANCA
ALTÉS 

13

MARTINA
FORNER 

13

MARTINA
FORNER 

 

Cròniques i resultats

+

19, Novembre 2017

UE Mataró 45 - Infantil Femení A CB Igualada 41

Partit molt complet defensiva i ofensivament. Però al 6é període un parcial del equip local de 8 punt a 0 de les Igualadines, no va ajudar per acabavar de rodonir un partit competit de principi fins al final. Una derrota que te gust a víctora per tot l’esforç que noies demostres dia a dia!

+

11, Novembre 2017

Infantil Femení A CB Igualada 36 - Joviat A 56

Partit amb molt errors ofensius, provocats per les pors de les jugadores igualadines. Fins al 6e període no es va començar a lluitar, i no va donar temps a remontar més punts. A continuar treballant en la màxima categoria Infantil de Catalunya.

+

04, Novembre 2017

Infantil Femení A CB Igualada 17 - Femeni Maresma 67

Femení Maresma ens passa per sobre amb molt blocs i pressions tota pista que ens provoca moltes perdues de pilota. Ens cap moment em sapigut defensar la tàctica del F.Maresma, donant-li bàsquets fàcils al equip visitant! Un partit per borrar, i continuar treballant per aconseguir més soltura en el nostre joc!

+

29, Octubre 2017

CN SABADELL 57 - Infantil Femení A CB Igualada 07

Molta superioritat física, fa que l’Igualada no pugui donar més . Davant dels millors equips de la Lliga les nostres opcions no van apareixa fins desprès del tancament de marcador que l’equip local va baixar la seca intensitat i l’Igualada va treure les pors, tot i que ja no teniem temps de sumar punts, varem aprofitar el partit com si fos un entrenament i millorar aspectes defensius contra un gran equip! Continuem treballant!!

+

21, Octubre 2017

JET 34 - Infantil Femení A CB Igualada 48

Primera victòria de la temporada. La defensa igualadina provoca molt errors d l’equip visitat. Durant tot el partit s’ha fet una feina constant que en cap moment ha deixat respirar a la JET.

+

07, Octubre 2017

UE Mataró 58 - Infantil Femení A CB Igualada 44

Inici del partit molt bo, donava una petitat ventatge a CBI, que durant els 4 i 5 periode a causa de les perdues de pilota, no ens va durar gaire. Derrota per errors petits que la suma ens treu la Viictoria.

+

30, Setembre 2017

Joviat A 52 - Infantil Femení A CB Igualada 39

Primer partit de la TEMporada, s’ha intentat competir al màxim nivell, però les rivals han sigut superiors en tot moment! Molt a treballar!