Els jugadors

1

ANDREU
YEBRA 

1

ANDREU
YEBRA 

2

CARLA
CASELLAS 

2

CARLA
CASELLAS 

4

AINOA
FARRÉ 

4

AINOA
FARRÉ 

5

MAR
CLARAMUNT 

5

MAR
CLARAMUNT 

6

CARLOTA
CASTELLTORT 

6

CARLOTA
CASTELLTORT 

7

SIRA
MORROS 

7

SIRA
MORROS 

8

CLÀUDIA
PÉREZ 

8

CLÀUDIA
PÉREZ 

9

AINA
LÓPEZ 

9

AINA
LÓPEZ 

10

PRECIOUS
MUOLETA 

10

PRECIOUS
MUOLETA 

11

INDIRA
TORÁN 

11

INDIRA
TORÁN 

12

ELENA
PONCELL 

12

ELENA
PONCELL 

14

LAIA
MAS 

14

LAIA
MAS 

15

MAR
SOLÀ 

15

MAR
SOLÀ 

16

CHRISTIANA
OJIDE 

16

CHRISTIANA
OJIDE 

 

Cròniques i resultats

+

21, Abril 2018

C. B. Sant Josep Obrer 81 - Cadet Femení B CB Igualada 56

Partit on el resultat no reflecteix el viscut dissabte! El partit va començar amb els dos equips molt seriosos en defensa i amb bones accions de joc col·lectiu en atac que feien que el partit fos un estira-i-arronsa, tota l’estona amb el marcador igualat, on el primer quart i el segon van ser per les igualadines (20-21) i (19-20) arribant així a la mitja part amb un (46-48). Després de la mitja part el partit va ser completament diferent, les locals van sortir amb una pressió asfixiant que juntament amb l’actitud i la intensitat va fer que les del CBSJO s’encoratgessin, això va provocar que les igualadines no poguessin jugar còmodes i es precipitessin amb accions forçades, s’arriba així al final del tercer quart amb un clar (21-6). A l’últim quart les igualadines van començar amb una actitud més bona però no va ser suficient per superar a les locals que s'emportaven el partit amb un (81-56). Van jugar:, Ainoa farre, Mar Claramunt, Carlota Castelltort, Sira Morros, Claudia Pérez, Aina López, Precious, Indira Torán, Elena Poncell , Laia Mas, Mar Solà, Cristy Ojide.

+

14, Abril 2018

Cadet Femení B CB Igualada 42 - Basquet Sama vilanova-cfa 35

Partit molt trabar per part de les igualadines, que van començar amb un Bon parcial de 7-1 als primers minuts, però el conjunt de vilanova va reacionar ràpidament amb una bona defensa agresiva i tancant molt bé el rebot. Tota la resta del partit va ser un tu a tu de defensa I Amb molta dificultat a l' hora d'anotar. Tot es va decidir als ultims dos minuts de partit, on les locals amb dues bones defenses va recuperar dos pilotes i treuren profit des de la linia de tirs lliures. Van jugar : Ainoa farre, Mar Claramunt, Carlota Castelltort, Norah Pareja, Claudia Pérez, Aina López, Precious, Indira Torán, Nàstia Ordi, Jana Puig, Mar Solà, Cristy Ojide. No van jugar per lesio: Laia Mas, Sira Morros, Elena Poncell.

+

18, Novembre 2017

Cadet Femení B CB Igualada 45 - BASQUET SITGES A 57

Aquest cap de setmana les noies del cadet femení B van rebre a casa el líder de la categoria, el bàsquet Sitges A. L'inici del partit va ser complicat ja que les noies d'Igualada van sortir a pista distretes cosa que feia que el joc ofensiu no fos fluït i aquesta situació la van aprofitar l'equip visitant acabant el primer quart amb un clar (8-20). En el començament del segon quart es va poder veure un clar canvi d'actitud de les igualadines, que en cinc minuts, van fer pujar el marcador fins al (20-20) i deixava viu el partit. Aquesta bona ratxa de punts de les cadets d'Igualada no es va mantenir durant gaire estona. De seguida les visitants, mitjançant unes bones sortides de contraatac, van acabar el segon quart (26-35). A la represa del tercer quart, es va poder veure un partit amb una intensitat defensiva elevada, cosa que feia que els dos equips perdessin moltes pilotes i tinguessin molt poc encert. Acabaven així el tercer quart, (34-44). En l'últim període, es va poder apreciar una molt bona actitud de les igualadines que creien que es podien emportar la victòria, però l'efectivitat de l'equip visitant, des de la línia de 6,25, va ser decisiu per deixar el partit amb un resultat final de (45-57). Bon partit de les cadets que van pagar molt car el mal inici de partit. Seguim! Van jugar: AINOA, MAR.C, CARLOTA, SIRA, CLÀUDIA, AINA, PRECIOUS, LAIA, MAR.S I CHRISTIANA. No van jugar per lessió: INDIRA i ELENA.

+

28, Octubre 2017

Cadet Femení B CB Igualada 50 - REMCAT ASFE - SA SURIA A 44

Bon partit de les igualadines que sumen així la seva primera victòria. El partit va començar amb una molt bona defensa de les locals (15-08) al final del primer quart. En el segon període es va veure un igualada més relaxat en defensa i no gaire encertat de cara a cistella això feia que les igualadines només tinguessin 4 punts d'avantatge a la mitja part. A la represa del partit es va veure un igualada molt seriós en defensa, fet que va permetre a les igualadines sortir ràpid al contratac i anotar amb facilitat. En l'últim quart es va veure un igualada encertat de cara a cistella, sobretot des de la línia de 3 punts, així va crear el màxim avantatge, ja entrant a la recta final del partit les noies de Súria no abaixaven els braços, van apretar en defensa cosa que va generar dubtes i moltes pèrdues de pilotes de les igualadines que es van relaxar al final del match, tot hi així bon partit el viscut ahir a les comes. Van jugar: AINOA, MAR.C, CARLOTA, SIRA, CLAUDIA, AINA, PRECIOUS, ELENA,LAIA, MAR.S, CRISTY, INDIRA (lesió).